counter

Kαλομοίρα: Η δίαιτα που ακολούθησε και την έκανε να χάσει 35 κιλά σε 6 μήνες!

Kαλομοίρα: Η δίαιτα που ακολούθησε και την έκανε να χάσει 35 κιλά σε 6 μήνες!
Kαλομοίρα: Η δίαιτα που ακολούθησε και την έκανε να χάσει 35 κιλά σε 6 μήνες!

Καλομοίρα

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Καλομοίρα. Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Εurovision που θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη, με την συνέντευξή της έρχεται να αποκαλύψει μεταξύ άλλων τα μυστικά της κομψής σιλούετας της. Η Καλομοίρα μετά την εγκυμοσύνη της, όπως δήλωσε έχασε 35 κιλά σε 6 μήνες ακολουθώντας μια δίαιτα που όπως φαίνεται είχε άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

-Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σου έφτασες 90 κιλά αλλά επανήλθες στο φυσιολογικό σου βάρος πολύ γρήγορα.  Έχασα 35 κιλά σε έξι μήνες.

-Τι δίαιτα ακολούθησες; Έτρωγα ημερησίως πέντε γεύματα σε μικρές ποσότητες τα δύο εκ των οποίων αποτελούνταν μόνο από ένα φρούτο, ενώ για βραδινό επέλεγα ένα γιαούρτι με παξιμάδι. Το πρωινό μου ήταν δυνατό, ενώ το μεσημέρι η ποσότητα ήταν σχετικά περιορισμένη. Έτρωγα πιο συχνά αλλά πιο υγιεινά. Παράλληλα κάνω γυμναστική –τρέξιμο και βάρη- τουλάχιστον επί μία ώρα καθημερινά εκτός Κυριακής. Σηκώνομαι στις 6 το πρωί και πηγαίνω στο γυμναστήριο. Τον τελευταίο μήνα είχε πολύ χιόνι, οπότε ακολουθούσα το πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, καθώς δεν ήθελα να χάσω καμία ημέρα άσκησης.

Θήλασες για μεγάλο διάστημα; Όσο μπορούσα. Ο ένας γιος μου ήταν στο νοσοκομείο ένα μήνα και ο άλλος ενάμιση. Έβγαζα συνέχεια γάλα αλλά δεν κατάφερα να θηλάσω περισσότερο από δύο μήνες αν και προσπάθησα πολύ. Ήταν όμως δύο και αυτό δυσκόλευε τα πράγματα. Θαυμάζω τις γυναίκες που το κάνουν για μεγαλύτερο διάστημα. Μακάρι να μπορούσα.

Καλομοίρα

Πηγή: ΕΓΩ weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR