counter

Καλλιμούκου: Η φωτογράφιση με νυφικά και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θοδωρή Μισόκαλο

Καλλιμούκου: Η φωτογράφιση με νυφικά και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θοδωρή Μισόκαλο
Καλλιμούκου: Η φωτογράφιση με νυφικά και η τρυφερή εξομολόγηση για τον Θοδωρή Μισόκαλο

H Αντωνία Καλλιμούκου, το µοντέλο και συγγραφέας ντύνεται νύφη αποκλειστικά για το περιοδικό «ΟΚ!», φορώντας τα ωραιότερα νυφικά της σεζόν, περιγράφει τον γάµο των ονείρων της, την οικογένεια που φαντάζεται και αποκαλύπτει για πρώτη φορά λεπτομέρειες από τη γνωριµία και τον έρωτα που ζει µε τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο.

 Ο έρωτας που ζεις τώρα µε τον Θοδωρή Μισόκαλο πώς είναι; Είναι έρωτας! (Γελάει.) Είµαι πολύ καλά. Γίνοµαι λακωνική όταν µου κάνουν αυτή την ερώτηση, γιατί όλα µιλούν µε την εικόνα, όχι µε λέξεις. Έναν ερωτευµένο άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από το χαµόγελό του, τη διάθεσή του, την ενέργειά του.

 Τι σε γοήτευσε στον Θοδωρή; Η παιδική του ψυχή, ο χαρακτήρας του. Όλοι µας έχουµε µια παιδικότητα. Άλλοι την κρύβουν και άλλοι την εκφράζουν κάθε µέρα µε πολύ όµορφους τρόπους. Ο Θοδωρής ανήκει σε αυτούς. Έχει ευαισθησία και ζεστό χαµόγελο.

Το φλερτ σας ξεκίνησε µετά την έξοδό σας στο Club 22 τον περασµένο Νοέµβριο, όταν πρωτοείδαµε κοινές σας φωτογραφίες; Τότε ήταν η πρώτη φορά που µε είδε και τον είδα από κοντά. ∆εν είχαµε ειδωθεί πιο πριν. Τον είχα δει σε κάποιες φωτογραφίες, αλλά δεν τον είχα συγκρατήσει ως φυσιογνωµία. Αν τον έβλεπα στον δρόµο, δεν θα τον γνώριζα. Το 2011 γίναµε φίλοι στο Facebook και είχα δεχτεί από τον Θοδωρή ένα πολύ ωραίο και ευγενικό µήνυµα στο inbox µου. Τότε δεν είχα καν πάει στην Ελένη. Επειδή εκείνη την εποχή ήµουν σε σχέση, δεν είχα απαντήσει. Νιώθω λίγο ενοχές να συνοµιλώ µε άλλον άντρα όταν είµαι σε σχέση. Τη µέρα της πρεµιέρας της εκποµπής δέχτηκα ένα δεύτερο µήνυµα για «καλή επιτυχία», στο οποίο απάντησα «ευχαριστώ». Ουσιαστικά, η πρώτη φορά που ανταµώσαµε ήταν εκείνο το βράδυ.

 Σε κέρδισε από την πρώτη στιγµή; ∆εν µπορώ να πω ότι κάποιος µε κερδίζει από την πρώτη στιγµή. Από την πρώτη στιγµή µπορώ να καταλάβω κάποια στοιχεία που µου αρέσουν σε έναν άνθρωπο. Μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο διακριτικός ήταν στον χώρο εκείνο το βράδυ. Το να σε κερδίσει κάποιος είναι µια διαρκής µάχη και παιχνίδι µεταξύ δύο ανθρώπων. Αυτή είναι και η µαγεία του. Να µην έχεις τον άλλον δεδοµένο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR