counter

Ξέσπασε η Σοφία Μουτιδου με το ψεύτικο τηλεφώνημα στον αέρα του Booth

Ξέσπασε η Σοφία Μουτιδου με το ψεύτικο τηλεφώνημα στον αέρα του Booth
Ξέσπασε η Σοφία Μουτιδου με το ψεύτικο τηλεφώνημα στον αέρα του Booth

Στη χθεσινή εκπομπή του «The Booth» οι παρουσιάστριες δέχθηκαν ένα αρκετά περίεργο τηλεφώνημα.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος Θεμιστοκλής, τηλεφώνησε υποστηρίζοντας πως είχε μία σχέση πριν ένα χρόνο και ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά στην πορεία άρχισε η γκρίνια. Την πείραζαν τα πάντα πάνω του. Οπότε πήγε και έκανε πλαστικές για να είναι πιο εμφανίσιμος σε εκείνη.

Τώρα, όμως, ο Θεμιστοκλής δεν αρέσει στον εαυτό του και τον χώρισε και η κοπέλα γιατί είπε ότι τελικά της άρεσαν οι γυναίκες. Μια ιστορία που ουδέποτε έπεισε, βέβαια, τόσο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου που ανέλαβε να τον βοηθήσει όσο και την υπόλοιπη μεσημεριανή παρέα του OPEN.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της τηλεφωνικής γραμμής, μάλιστα, η Σοφία Μουτίδου δε δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της!  «Κακώς ασχολήθηκες τόσο σοβαρά, το τρολ ήταν καταφανές. Είμαι και στην προκλιμακτήριο… Και εγώ εδώ το ένσημο μου θα το κολλάω πολύ έντιμα… Όποιος θέλει να τρολάρει, θα του κλείνουμε το τηλέφωνο» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Υπάρχει και αυτό και έχουμε το δικαίωμα. Το κόνσεπτ έτσι λέει! Το κόνσεπτ έχει έρθει με τα εξής δικαιώματα! Να μην απαντάμε σε κάποιους. Σε όποιον γουστάρουμε θα απαντάμε. Το ξέρατε αυτό; Δεν το ξέρατε! Ακούστε το! Αν ξαναγίνει, λοιπόν, τέτοιο τρολ εμείς θα το κλείσουμε και έχουμε καβάτζα πάρα πολλές τηλεφωνικές γραμμές» πρόσθεσε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Σοφία Μουτίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR