counter

Ξεσπά ο Δημήτρης Σούρας για τη Μαίρη Συνατσάκη: "Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία"

Ξεσπά ο Δημήτρης Σούρας για τη Μαίρη Συνατσάκη: "Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία"
Ξεσπά ο Δημήτρης Σούρας για τη Μαίρη Συνατσάκη: "Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία"

Στην εκπομπή “Μαμά - Δες” βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για τη μητρότητα και τον ερχομό της κόρης της, Ολίβια.

Μάλιστα, η ίδια απάντησε πρώτη φορά για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το φύλο του μωρού της και προκάλεσε αντιδράσεις.

Δείτε ΕΔΩ! Μαίρη Συνατσάκη: "Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;"

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές. Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι, όπως νιώθει να είναι, όπως αισθάνεται να είναι, να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή. Δεν θέλω σε αυτά τα πράγματα που περιλαμβάνουν το παιδί να ξενίζω πολύ με αυτό που θα πω γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή.

Εάν δεν είμαστε μαζί σε αυτό δεν πειράζει. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι, αυτό που θέλει η ψυχή του να είναι. Θέλω να πω με τους όρους του κοινωνικού του φύλου, αλλά δεν πρέπει να το πω. Είτε θέλει να εκφραστεί σαν γυναίκα, είτε σαν οτιδήποτε άλλο και να αυτοπροσδιορίζεται με έναν άλλον τρόπο, εγώ θα είμαι εκεί», είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα για τη Μαίρη Συνατσάκη

Μετά τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ξέσπασε εναντίον της, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η ΑΦΥΛΙΑ!!! Σουηδή τραγουδίστρια μιλάει για άφυλα παιδιά. Μετά την κατακραυγή ζητάει  συγνώμη, ρίχνοντας το λάθος στα κακά Ελληνικά! Σουηδικό βιντεάκι, ακατάλληλο για παιδιά, παρουσιάζεται στην τρίτη δημοτικού με ψυχολογικές συνέπειες για κάποιους μαθητές! Το υπουργείο σιωπά!

Ξεχασμένη τηλεπερσόνα μιλάει για αφυλία μετά την γέννα του παιδιού της . Αναιρεί και διευκρινίζει ότι “μπερδεύτηκε”, όταν τα βέλη εναντίον της πολλαπλασιάστηκαν. Εμείς θα εξακολουθούμε να σιωπούμε;;;», έγραψε ο Δημήτρης Σούρας.

Δείτε την ανάρτησή του.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR