counter

J2US: Η τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή! "Λύγισαν" Εύη Δρούτσα, Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου

 J2US: Η τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή! "Λύγισαν" Εύη Δρούτσα, Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου
J2US: Η τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή! "Λύγισαν" Εύη Δρούτσα, Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου

H Εύη Δρούτσα και ο Bo τραγούδησαν απόψε Σάββατο 22/4 το κομμάτι «Ο δικός μου ο δρόμος» που ερμήνευσε με επιτυχία ο αγαπημένος Πασχάλης Τερζής.

Στιχουργός του συγκεκριμένου κομματιού είναι η Εύη Δρούτσα η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αφού όπως είπε αυτό το τραγούδι είναι βγαλμένο από την ζωή της.

J2US - Ο τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής που εδώ και χρόνια λείπει από το μουσικό σανίδι βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση για να μιλήσει για το τραγούδι αλλά και την καλή του φίλη.

Δείτε επίσης - J2US: Το ζευγάρι που δεν εμφανιστεί απόψε! Ο λόγος και η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

«Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» είπε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και όλοι συγκινήθηκαν.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα , που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» πρόσθεσε ο Πασχάλης Τερζής.

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» του είπε συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα.

Βαθιά συναισθηματικά φορτισμένες ήταν όμως η Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η Δέσποινα Βανδή η οποία πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Πασχάλη Τερζή να έρθει στη σκηνή του J2US αφού έχει λείψει σε όλους!

Δείτε παρακάτω την τηλεφωνική έκπληξη του Πασχάλη Τερζή και την συγκίνηση της Εύης Δρούτσα:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR