counter

J2US: Η Βίκυ Σταυροπούλου στη Didi – “Να κλείνετε τα αφτιά σας όσο διαφορετικοί κι αν είστε, στο λέω βιωματικά”

J2US: Η Βίκυ Σταυροπούλου στη Didi – “Να κλείνετε τα αφτιά σας όσο διαφορετικοί κι αν είστε, στο λέω βιωματικά”
J2US: Η Βίκυ Σταυροπούλου στη Didi – “Να κλείνετε τα αφτιά σας όσο διαφορετικοί κι αν είστε, στο λέω βιωματικά”

To 6ο live του J2US επέστρεψε απόψε δυνατά στους δέκτες μας με μοναδικές εμφανίσεις και ερμηνείες.

H Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή και ξεσήκωσαν το κοινό.

Δείτε επίσης - J2US: Το on air μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Άκουσε και τί δεν άκουσε αυτή την εβδομάδα”

Με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και το βάρος της η Βίκυ Σταυροπούλου πήρε τον λόγο καθώς ήθελε να επισημάνει ότι κάθε  άνθρωπος επιλέγει να διαχειριστεί τον πόνο του με διαφορετικό τρόπο.

Όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στη Didi

«Λένε και πάντα θα λένε αυτοί που έχουνε να πουν γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Με αφορμή τη στενοχώρια σου με σχόλια που έγιναν για τα παραπανίσια κιλά σου μέσα στα εκατοντάδες θετικά σχόλια που πήρες θέλω να σου πω ότι πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πονεμένοι. Εγώ τους χωρίζω σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που πονάνε και επειδή πονάνε θέλουν να κάνουν και τον άλλον να πονέσει και σε αυτούς που έχουν πονέσει, συμπάσχουν, παίρνουν τον άλλο τρυφερά από το χέρι και τον βγάζουν στο φως. Θέλω όλα τα νέα παιδιά να κλείνετε τα αυτιά σας, να έχετε στόχο και στο λέω πως όσο διαφορετικοί και αν είστε, αν έχετε παραπάνω κιλά, αν είστε γκέι, στρείτ, με μαλλιά χωρίς. Κάθε άνθρωπος όταν έχει στόχο και λειτουργεί με άξονα το καλό προοδεύει. Στο λέω βιωματικά γιατί και εγώ όταν βγήκα πριν κάποια χρόνια άκουσα από κάποιους διάφορα. Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όμως, μου έδωσαν τόσο όμορφα πράγματα στη δουλειά και στη ζωή που δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα» ήταν τα λόγια της Βίκυς Σταυροπούλου.

Δείτε πιο αναλυτικά στο ακόλουθο βίντεο:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR