counter

Ιωάννης Παπαζήσης: "Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου"

Ιωάννης Παπαζήσης: "Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου"
Ιωάννης Παπαζήσης: "Είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου"

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός είπε πως ο ηθοποιός μετάνιωσε που δεν έφυγε στο εξωτερικό, ενώ μίλησε και για τον γιο του.

Δείτε επίσης - Ιωάννης Παπαζήσης: Η on camera απάντηση για την προσωπική του ζωή μετά τις φήμες χωρισμού από την Παντούση

Ιωάννης Παπαζήσης – Η καριέρα του και ο γιος του

«Εμένα η μεγαλύτερή μου βλακεία ήταν που δεν έφυγα στο εξωτερικό. Το 2010, πριν την κρίση, εγώ ήθελα πάντα να κατέβω από τη Δράμα στην Αθήνα, να κάνω πολύ γρήγορα πράγματα, να βγάλω κανένα φράγκο και να σηκωθώ να φύγω στην Αμερική.

Ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, να μάθω τη γλώσσα από την αρχή και να μπω σε θεατρικές ομάδες για να ζήσω εκεί, αλλά όχι με το όνειρο του Λος Άτζελες. Ήθελα να ζήσω εκεί, ακόμη και εάν αποτύχω. Το λέω πολύ ώριμα πλέον, ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος και απωθημένο που έχω στη ζωή μου, μέχρι σήμερα», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Όσον αφορά τον γιο του: «Ζω μεγάλες στιγμές με τον γιο μου τώρα. Βιώνω μέσα από τον γιο μου τη δική μου παιδική ηλικία που ξέχασα…Ο γιος μου απομυθοποίησε τη σοβαροφάνεια που είχα σε κάποια πράγματα και κυρίως στη δουλειά μου. Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα θα λιποθυμήσω. Το 2018 έχοντας τον Ιάσονα μέσα μου ήταν σαν να βγαίνω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR