counter

Ιωάννης Αυλωνίτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το "MasterChef"

Ιωάννης Αυλωνίτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το "MasterChef"
Ιωάννης Αυλωνίτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το "MasterChef"

Οι ημιτελικοί του MasterChef ξεκίνησαν και το βράδυ της Πέμπτης και οι 6 παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, που δημιούργησε ο Executive Chef, Μιχάλης Μάρθας.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης ήταν αυτός που συγκέντρωσε την μικρότερη βαθμολογία και έτσι αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 5.

Ο Ιωάννης δάκρυσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και είπε συγκινημένος: «Σας ευχαριστώ πραγματικά για όλα! Είστε το λιγότερο τρομεροί χαρακτήρες και οι τρεις. Αυτοί που το ζούμε από κοντά σε σχέση με εκείνους που το βλέπουν από την τηλεόραση… δεν έχουν ιδέα! Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλους!».

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση, ο Ιωάννης Αυλωνίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. «Σήμερα φεύγω χαρούμενος και γεμάτος αναμνήσεις... Έμαθα τόσα πράγματα στο μάστερ σεφ και με φόρτωσε ακόμα περισσότερο όρεξη!!!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά τις παραγωγής το #startv και το #masterchef» έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Ιωάννης Αυλωνίτης είχε αποχωρήσει ξανά προ καιρού από το παιχνίδι, αλλά μπήκε και πάλι στον διαγωνισμό, εκμεταλλευόμενος τις επιστροφές των παλιών παικτών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR