counter

Ιωάννα Τούνη: “Κάνω ακόμα εμετούς, πονάω φρικτά, φταίω και εγώ γιατί…”

Ιωάννα Τούνη: “Κάνω ακόμα εμετούς, πονάω φρικτά, φταίω και εγώ γιατί…”
Ιωάννα Τούνη: “Κάνω ακόμα εμετούς, πονάω φρικτά, φταίω και εγώ γιατί…”

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού λίγα λεπτά μετά την πρόταση γάμου

Η μέλλουσα μανούλα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της και την δύσκολη, όπως έχει πει, εγκυμοσύνη της.

Έτσι έκανε και το απόγευμα της Παρασκευής 21/10!

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μία σειρά από Instagram stories στα οποία αποκάλυψε ποια εβδομάδα της εγκυμοσύνης της διανύει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την διάρκεια της κύησής της.

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη

«Σου έχω update εγκυμοσύνης! Σήμερα είναι 28 εβδομάδων ακριβώς, δηλαδή 6,5 μηνών. Το μωρό έχει πλέον μέγεθος ολόκληρης κολοκύθας, έχει μεγαλώσει το αντράκι μου και επίσης έχω παρατηρήσει την εξής αλλαγή στο σώμα μου…Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Λοιπόν είπαμε, είμαι 6,5 πλέον μηνών, κάνω ακόμα εμετούς δηλαδή έκανα και σήμερα και χθες και προχθές. Γενικά τέσσερις από τις επτά μέρες της εβδομάδας θα τους κάνω τους εμετούς μου οπότε γενικά η ενέργειά μου δεν είναι πολύ καλά. Είναι πολύ πεσμένος και ο σίδηρος μου, είναι πολύ πεσμένα όλα οπότε είμαι γενικά ένα κουρέλι. Πέραν αυτού έχω παρατηρήσει ότι εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει στην κοιλιά μου και βγαίνει αυτή εδώ η καφέ γραμμούλα. Η συγκεκριμένη γραμμούλα λέγεται linea negra κι εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη και μετά εξαφανίζεται. Περίεργο δεν είναι; Επίσης πονάω φρικτά στη μέση, στην πλάτη, στα κόκκαλα μου… νομίζω ότι είμαι για απόσυρση, πραγματικά να με πας και να με κάνεις παλιοσίδερα. Φταίω και εγώ γιατί πρέπει να κάνω γιόγκα, pilates και λοιπά για εγκυμοσύνη και το έχω αμελήσει αρκετά γιατί τρέχω και έχω διάφορα… το Θεσσαλονίκη-Αθήνα, τη δουλειά και χίλια δυο μύρια αλλά έχει γίνει πολύ ανυπόφορος ο πόνος και σήμερα έκλεισα όντως να πάω pilates για εγκυμοσύνη. Ελπίζω να περάσει» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στα Instagram stories της.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR