counter

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ολυμπία Κρασαγάκη - "Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις"

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ολυμπία Κρασαγάκη - "Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις"
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ολυμπία Κρασαγάκη - "Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις"

Τους διαδικτυακούς της ακολούθους ξάφνιασε το βράδυ του Σαββάτου η Ολυμπία Κρασαγάκη, όταν ανέβασε στο Instagram μια ιδιαίτερη φωτογραφία και αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η διεθνούς φήμης φωτογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. Life is fantastic, έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω: La Vie est Belle!».

Πολλοί επώνυμοι Έλληνες προχώρησαν σε μηνύματα κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, εκφράζοντάς έτσι την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στην Ολυμπία Κρασαγάκη.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπία Kρασαγάκη: "Όταν είδα την Iωάννα για πρώτη φoρά χωρίς τη μάσκα…"

Το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ξεχωριστό ήταν φυσικά το σχόλιο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία έγραψε στη φωτογράφο: «Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις!».

Θυμίζουμε πως οι δυο γυναίκες συνεργάζονται και η Ολυμπία Κρασαγάκη ήταν αυτή που φωτογράφισε χωρίς μάσκα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Όταν είδα την Ιωάννα για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα, συνειδητοποίησα ότι αυτό το κορίτσι ήταν σαν μια γροθιά στο στομάχι, γιατί βλέποντάς την όλο αυτόν τον καιρό με τη μάσκα και ακούγοντας τη φωνή της δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω την εικόνα που βρισκόταν πίσω από τη μάσκα. Αν και για μένα ήταν -στιγμιαία- ένα σοκ, η Ιωάννα μπόρεσε με τη γλύκα της να με ηρεμήσει, να με γαληνέψει» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου η Ολυμπία Κρασαγάκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR