counter

Ιωάννα Λίλη: Εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό

Ιωάννα Λίλη: Εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό
Ιωάννα Λίλη: Εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό

Μπορεί να έχουμε χρόνια να την δούμε σε εντυπωσιακές φωτογραφίσεις, αφού μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, άφησε πίσω της το χώρο του modeling, αλλά με αυτή της, την φωτογράφιση για το περιοδικό “Hello”, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Λίλη δεν μαρτυρούν σε τίποτα ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας και του Ιωάννη. Όπως αποκαλύπτει και η ίδια στο “Hello”, «Ποτέ δεν έκανα δίαιτα. Πάντα, όμως πρόσεχα τα γεύματά μου και δεν έκανα υπερβολές. Η μοναδική στιγμή που υπέβαλα τον εαυτό μου, σε δίαιτα ήταν η περίοδος μετά τη γέννηση του Ιωάννη και αυτό για να χάσω πέντε κιλά τα οποία δεν απέβαλε εύκολα ο οργανισμός μου. Σήμερα ζυγίζω 54 κιλά και νιώθω μία χαρά» και πρόσθεσε: «Γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάνοντας ασκήσεις Pilates, TRX αλλά και aerial yoga».

Ωστόσο, η παρουσιάστρια του «Όλα καλά» στο “Tv Mακεδονία”, Ιωάννα Λίλλη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Ένα τρίτο παιδί είναι πάντα καλοδεχούμενο. Αυτά τα πράγματα δεν τα προβλέπεις, τα στέλνει ο Θεός. Τα παιδιά είναι μόνο ευλογία».

Διαβάστε επίσης: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μιλά για την Ιωάννα Λίλη και τα δύο τους παιδιά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR