counter

Ιωάννα Λίλη: "Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη νομική οδό..."

Ιωάννα Λίλη: "Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη νομική οδό..."
Ιωάννα Λίλη: "Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη νομική οδό..."

Ιωάννα Λίλη

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ιωάννα Λίλη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη και τα παιδιά τους, την Μαρία 7 ετών και τον Ιωάννη 3,5 ετών. Η Ιωάννα Λίλη στην συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει.

Η κόρη σας Μαρία είναι 7 ετών και ο γιος σας Ιωάννης 3,5. Πώς αντιδρούν όταν σας βλέπουν στην τηλεόραση;  Έχει πολλή πλάκα ο Ιωάννης. Θέλει να με βλέπει μόνος του. Όταν είναι ο μπαμπάς του ή η αδερφή του μπροστά, κλείνει την τηλεόραση.

Η Μαρία; Της αρέσει πολύ. Μου ζητάει συνέχεια να έρθει μαζί μου στο στούντιο για να δει πώς είναι.

Πρόσφατα οι φήμες σας ήθελαν να χωρίζετε. Την ημέρα που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήμασταν έξω οικογενειακώς και τρώγαμε. Τόσο το δικό μου τηλέφωνο όσο και του Θοδωρή χτυπούσαν ασταμάτητα. Οι φίλοι μας ήθελαν να δουν αν είμαστε καλά. Σε πρώτη φάση το αγνοήσαμε. Όταν όμως διαπιστώσαμε ότι το πράγμα συνεχίζεται, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την νομική οδό. Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στα παιδιά. Η Μαρία καταλαβαίνει τα πάντα. Διαβάζει ό,τι πέσει στα χέρια της και οποιοσδήποτε μπορεί να της πει κάτι στο σχολείο. Ευτυχώς δεν έφτασε κάτι στα αυτιά της. Το προλάβαμε.

Ο λαός μας λέει ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Έχετε περάσει εντάξει στον γάμο σας;  Άνθρωποι είμαστε. Λογικό δεν είναι; Υπάρχει γάμος χωρίς εντάσεις;

Έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου ποιο στοιχείο θεωρείτε απαραίτητο για την συμβίωση; Το σεβασμό στα «θέλω» του άλλου.

Πηγή: ΕΓΩ! weekly

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR