counter

Ισίδωρος Σταμούλης: Ο αδερφός του Οδυσσέα για τον πνιγμό του 11χρονου γιού του! "Δεν μπορεί να ξεχαστεί, είναι τραγικό"

Στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη, Ισίδωρος για το πώς είναι ο ηθοποιός μετά τον χαμό του γιου του. Θυμίζουμε ότι ο 11χρονος, πνίγηκε τον Αύγουστο, στους Φούρνους Ικαρίας.

Όσα είπε στο "Πρωινό" ο Ισίδωρος Σταμούλης για τον χαμό του ανηψιού του

"Κανείς δεν ξέρει (πώς έγινε αυτό), κανείς δεν ξέρει γιατί το παιδί ήταν παρά πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε παρά πολύ και ειδικά με την θάλασσα. Δεν είχε και αέρα και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει μακριά σε μια σημαδούρα. Ως που έφτασε αυτό δυστυχώς δεν ξέρουμε . Ήταν καμία δεκαριά, δεκαπέντε μέτρια πιο μακριά από την ακτή αλλά κοιτάξτε δεν είναι το Αυλάκι που περπατάς 100 μέτρα και είναι μέχρι τον αστράγαλο το νερό .

Διαβάστε επίσης: Ισίδωρος Σταμούλης: Συγκλονίζει για τον θάνατο του 11χρονου ανιψιού του - "Παρέλυσα, αλλά αυτό που βιώνει ο γονιός…"

 

Σε ερώτηση για το αν η σημαδούρα, στην οποία μπλέχτηκε ο 11χρονος, ήταν του λιμενικού, αλλά και πώς είναι ψυχολογικά ο αδερφός του, είπε: 
"Η σημαδούρα ήταν του λιμενικού, δεν ήταν, ιδέα δεν έχω. Ο αδερφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιαδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά,το καταλάβετε. Ήταν ένας γονιός που υπεραγαπούσε το παιδί του, φαντάζομαι όλοι οι γονείς (είναι έτσι) και έτσι ελπίζω, ότι όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσεΙ κανείς, ούτε εγώ που ειμα αδερφός και θείος. Αλλά εγώ ξεχνιέμαι, ο αδερφός μου δεν μπορεί να ξεχαστεί".

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR