counter

Ησαϊας Ματιάμπα: "Σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο"

Ησαϊας Ματιάμπα: "Σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο"
Ησαϊας Ματιάμπα: "Σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο"

Ησαϊας Ματιάμπα

"Η μητέρα μου πληγώνεται πάντα όταν χωρίζω", είπε ο Ησαϊας Ματιάμπα σε συνέντευξή του. "Για την ακρίβεια απογοητεύτεται. Αυτό είναι το ρήμα που χρησιμοποιεί", συνέχισε στις δηλώσεις του. Η απάντηση δόθηκε όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε πλήγωσε τελευταία φορά τους γονείς του, επιβεβαιώνοντας έτσι έμμεσα τον χωρισμό του από την Αθηνά Οικονομάκου.

Η συνέντευξη συνεχίστηκε σε ότι αφορά την προσωπική ζωή του Ησαϊα Ματιάμπα και την άποψή του για τις σχέσεις. "Σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο", παραδέχεται. "Έχω πληγώσει συντρόφους μου στο παρελθόν και δεν είμαι περήφανος γι' αυτό. Ειδικά σε νεαρή ηλικία δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις κάποια πράγματα. Απλώς προσπαθείς την επόμενη φορά να μην το ξανακάνεις και να βελτιώνεις τον εαυτό σου μέσα από τις εμπειρίες που αποκτάς".

Έχετε φτάσει ποτέ κοντά στο γάμο; "Με τη σκέψη του έχω φτάσει πολύ κοντά. Με τον ίδιο το γάμο, όχι".

Θεωρείτε τον εαυτό σας περισσότερο ρομαντικό από τον μέσο Έλληνα; "Παλαιότερα ήμουν υπερβολικά ρομαντικός. Μετά ήρθε μια περίοδος που κατέρρευσαν κάποια πράγματα για μένα και τώρα έχω επιστρέψει στο ρομαντισμό, αλλά σε μικρότερο βαθμό πια. Σε μια ολοκληρωμένη ζωή, ο έρωτας με έρωτα θα περάσει. Αλλά θα χρειαστεί οπωσδήποτε καιρός. Μπορεί να είναι ένας μήνας, μπορεί κι ένας χρόνος", καταλήγει ο Ησαϊας Ματιάμπα.

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR