counter

House of Fame: Έξαλλος ο Πάνος Μεταξόπουλος με τους σπουδαστές – Τι συνέβη;

House of Fame: Έξαλλος ο Πάνος Μεταξόπουλος με τους σπουδαστές – Τι συνέβη;
House of Fame: Έξαλλος ο Πάνος Μεταξόπουλος με τους σπουδαστές – Τι συνέβη;

Ένταση δημιουργήθηκε στο νέο επεισόδιο του House of Fame, το απόγευμα της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, μετά τις πρόβες των σπουδαστών που έγιναν με την παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου, ο Πάνος Μεταξόπουλος δε δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για ορισμένα παιδιά.

«Κατ’ εμέ είναι ανεπίτρεπτο. Η συμπεριφορά σου γενικότερα. Είχες μπροστά σου τον Πλούταρχο κι ήσουν πολύ χαλαρός που δεν ξέρεις τα λόγια», είπε υψώνοντας τη φωνή ο Πάνος Μεταξόπουλος απευθυνόμενος στον Γιάννη.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τα λόγια που ξέχασε και όπως δήλωσε δεν θεώρησε ότι με την στάση του δεν τίμησε τον Γιάννη Πλούταρχο: «Ο κύριος Μεταξόπουλος θεώρησε ότι έδειξα ασέβεια ότι ήμουν χαλαρός ενώ αυτό είναι η ασπίδα μου. Δεν ξέρω πως φάνηκε στα μάτια του κύριου Πλούταρχου αλλά ούτε ήμουν ασεβής, ούτε ήθελα να δείξω κάτι τέτοιο. Απλά τα λόγια μου τα ξέχασα από το άγχος μου, κατά τα άλλα δεν άκουσα κακά λόγια»

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μεταξόπουλος έγινε έξαλλος με όλους αυτούς που χρησιμοποιούν ενικό όταν απευθύνονται στους καθηγητές του House of Fame.

«Ο ενικός δεν χωράει εδώ μέσα. Δεν με ενδιαφέρει αν οι δασκάλες σας σας μιλάνε στον ενικό. Εσείς από εδώ και πέρα θα μιλάτε μόνο στον πληθυντικό. Γνωριζόμαστε και από χθες ρε παιδιά; Και με εμένα δεν τολμάει κανείς να μιλήσει», είπε εκνευρισμένος ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR