counter

"Ήμουν 62 κιλά και έφτασα να ζυγίζω 39,5"

"Ήμουν 62 κιλά και έφτασα να ζυγίζω 39,5"
"Ήμουν 62 κιλά και έφτασα να ζυγίζω 39,5"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δάφνη Καραβοκύρη, την Τετάρτη 26/4 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη σχέση με την μητέρα της.

Όσα είπε η Δάφνη Καραβοκύρη

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα και ένιωθα πάρα πολύ μόνη μου. Να θυμίσω πως τότε ήταν και άλλες οι εποχές, δεν ήταν η εποχή όπως τώρα που μπορείς να μιλήσεις και το μοιραστείς και να πεις “κοίταξε να δεις, δέχομαι βία στο σπίτι μου. Πως να το αντιμετωπίσω;”. Η μητέρα μου είχε και έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή, πέρασε έναν πολύ δύσκολο μεταστατικό καρκίνο και η δική της διέξοδος ήταν το αλκοόλ. Ένας άνθρωπος που πίνει και θα πονέσει με λόγια του και θα πονέσει με τα χέρια του και τις πράξεις του, γιατί δεν το ελέγχεις» είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Όταν με επισκέφθηκε στην εφηβεία αυτή η κακή κυρία , η νευρική ανορεξία, ήμουν 62 κιλά και έφτασα να ζυγίζω 39,5. Ο μπαμπάς μου ήταν εκδότης περιοδικών μόδας οπότε ήταν ένας συγκερασμός μεταξύ του τι έβλεπα από τη δουλειά του και των όσων συνέβαιναν μέσα στο σπίτι» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης - Συγκλονίζει η δημοσιογράφος, Δάφνη Καραβοκύρη: "Έχασα τα μαλλιά μου, μου κόπηκε η περίοδος"

«Ήταν ένας τρόπος να ξεσπάσω. Αποφάσισα λοιπόν να στερήσω από τον εαυτό μου αυτό το κομμάτι γιατί θεώρησα ότι αυτό πρέπει να κάνω. “Ορίστε, να, αφού κάνετε εσείς εδώ πέρα τον δικό σας πόλεμο, θα κάνω και εγώ τον δικό μου με το φαγητό! Θα τσακωθώ για πάντα και δεν θα τρώω”. Φυσικά, έπαιζε ρόλο και το άλλο το οποίο είναι καταστροφικό. Που πας σε τραπέζια, σε καλέσματα και σου λένε “μπράβο, μωρέ έχασες δυο κιλάκια και κοίτα πως έδειξε το πρόσωπο σου”. Κάτι το οποίο όσο το ακούς, λες ότι για να έχασα δύο κιλά μπορώ να χάσω και άλλα δύο και για να έχασα τέσσερα μπορώ να χάσω και άλλα τέσσερα”» εξήγησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Πηγή φωτογραφίας: Πρακτορείο NDP

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Δάφνη Καραβοκύρη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR