counter

Ηλίας Βαλάσης: Έγινε για τρίτη φορά πατέρας! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ηλίας Βαλάσης: Έγινε για τρίτη φορά πατέρας! Αυτό είναι το φύλο του μωρού
Ηλίας Βαλάσης: Έγινε για τρίτη φορά πατέρας! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου ο Ηλίας Βαλάσης, με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha “Το Προξενιό της Ιουλίας”.

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Βαλάσης έκανε γνωστό πως έγινε για τρίτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Δείτε επίσης! Ηλίας Βαλάσης σε Φαίη Σκορδά: "Είσαι πολύ όμορφη, είναι και οι μέρες νηστίσιμες"

Όσα είπε ο Ηλίας Βαλάσης

«Είναι δεκατεσσάρων ημερών. Είναι κοριτσάκι. Τρία παιδιά», ανέφερε ο Ηλίας Βαλάσης και δέχτηκε τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου.

Αναφερόμενος στην αναγνώριση που έχει ως ηθοποιός, είπε: «Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί με αποδέκτη τη γυναίκα μου που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και δούλευα το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Βαλάσης είπε για την παρουσίαση της “Φάρμας”: «Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν ακόμα στο Ναυτικό βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουνα αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως τώρα. Δεν το είδα ως δουλειά το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Όταν συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα έλεγα τι χαζός που είμαι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου και ήταν όλο λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά. Είναι ταλέντο η παρουσίαση».

«Είναι ένα σπουδαίο γραμμένο σενάριο. Όταν διάβασα τα δύο πρώτα επεισόδια είπα ότι είναι κινηματογραφική ταινία. Αυτό το σίριαλ είναι κομμένη ανάσα. Ο Ζαφείρης τα ξέρει όλα και είναι το πιστό σκυλί της οικογένειας. Αγαπάει πάρα πολύ τον Γρηγόρη, τον αγαπάει σαν παιδί του, κάνει τα πάντα για αυτούς, δεν φοβάται τίποτα. Στον Ζαφείρη ερωτεύτηκα τους 2 χαρακτήρες που έχει. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν έρθει έτοιμοι να δαγκώσουν την ψυχή των τηλεθεατών», πρόσθεσε στη συνέχεια για το “Προξενιό της Ιουλίας” και τον ρόλο του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR