counter

HEIDI KLUM: Η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη έγινε... γιαγιά!

HEIDI KLUM: Η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη έγινε... γιαγιά!
HEIDI KLUM: Η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη έγινε... γιαγιά!

Εβδομάδα Halloween στην Αμερική και οι μεταμορφώσεις έχουν πάρει φωτιά. Τα φωτογραφικά φλας καραδοκούν να απαθανατίσουν τους celebrities με τις μεταμφιέσεις τους και οι celebrities αναζητούν την πιο πρωτότυπη επιτυχημένη μεταμόρφωση για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις κλέβει η καλλονή Heidi Klum η οποία επέλεξε μια άκρως ανατρεπτική και πρωτότυπη μεταμόρφωση. Στην ουσία τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε. Το 40χρονο top model κατέφθασε στο 14ο ετήσιο πάρτι για το Halloween με το μπαστουνάκι της, μεταμφιεσμένη σε γιαγιά 90 χρονών και τα φωτογραφικά φλας πήραν κυριολεκτικά φωτιά.

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη που αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό κάθε φορά που ανεβαίνει στην πασαρέλα τσαλάκωσε την εικόνα της και εμφανίστηκε στο πάρτι με πολύ σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την μεταμόρφωση της.

Με ρυτίδες στο πρόσωπο της, χαλάρωση στο δέρμα της, φλέβες να πετάγονται και να διαγράφονται σε χέρια και πόδια και τα μαλλιά της λευκά και σπασμένα η celebrity φαινόταν να απολαμβάνει αυτήν της το Halloween.

Αυτό που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν ότι η πανέμορφη και λαμπερή Heidi Klum ήταν μια κούκλα ακόμη και με την όψη γιαγιάς. Φορούσε ένα στυλάτο ταγέρ γνωστού οίκου, μπαλαρίνες σε nude τόνους, κολιέ με πέρλες και μια τσάντα που θυμίζει τις τσάντες που κρατούν συνήθως οι γιαγιάδες μας.

Την επιτυχημένη μεταμφίεση της θέλησε να μοιραστεί με τους 1.911.000 followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και οι φωτογραφίες απέσπασαν αμέσως τα retweet και τα πιο θετικά σχόλια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR