counter

H Heidi Klum γυμνή στο twitter

H Heidi Klum γυμνή στο twitter
H Heidi Klum γυμνή στο twitter

 

Κάποτε οι δημοσιογράφοι και τα περιοδικά "παρακαλούσαν" τους διάσημους για μια προσωπική φωτογραφία, να τους αποκαλύψουν έστω τον τόπο που κάνουν διακοπές ή τουλάχιστον οι μάνατζέρ τους, να τους δώσουν μια αποκλειστικότητα για να κάνουν θέμα.

Πια, και αυτό ισχύει για Ελλάδα και εξωτερικό, μετά την "εισβολή" των social media στη ζωή μας, facebook, twitter, instagram, οι διάσημοι μας έχουν δείξει κυριολεκτικά μόνοι τους τα πάντα.

Παιδιά, σκυλιά, γατιά, μαμάδες, μαμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες, τοπία, ηλιοβασιλέματα, στιγμές από τις διακοπές τους, τον εαυτό τους χωρίς μακιγιάζ, το σώμα τους χωρίς ρετούς, λίγο από το στήθος τους, λίγο από τον πωπό τους, τα σπίτια τους, τα εξοχικά τους, τα φαγητά τους, τις μαγειρικές τους ικανότητες, τις κολυμβητικές τους ικανότητες, τον εαυτό τους με μαγιό και τώρα... τον εαυτό τους χωρίς μαγιό.

H Heidi Klum, ο Άγγελος της Victoria Secret, επιχειρηματίας, celebrity και πολυεκατομμυριούχος, πρωτοπορεί και αποφάσισε να μας δείξει και μια φωτογραφία της ολόγυμνη.

Είμαστε βέβαιοι ότι στην επόμενη λήψη δεν θα κρύβει καν τα επίμαχα σήμεια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR