counter

Ηθοποιός κοντεύει τα 60 και έκανε φωτογράφιση με εσώρουχα!

Ηθοποιός κοντεύει τα 60 και έκανε φωτογράφιση με εσώρουχα!
Ηθοποιός κοντεύει τα 60 και έκανε φωτογράφιση με εσώρουχα!

Η 56χρονη σταρ του Hollywood Sharon Stone-  που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη από την hot σκηνή της κινηματογραφικής ταινίας “Βασικό Ένστικτο”- φαίνεται πως όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο sexy!

Η Sharon Stone αν και πλησιάζει τα 60, έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό ”Q” και συγκεκριμένα για το τεύχος Μαΐου, φορώντας ένα εφαρμοστό κορμάκι από δαντέλα και όπως μπορείτε να δείτε έχει άψογη σιλουέτα,  που θα ζήλευαν ακόμη και εικοσάρες!

Η Sharon Stone ωστόσο παλαιότερα είχε δηλώσει ότι όταν πάτησε τα 40, κλείστηκε στο μπάνιο και έκλαιγε μη θέλοντας να συνειδητοποιήσει ότι μεγαλώνει και πρόσθεσε: "Είπα στον εαυτό μου: Θα γεράσεις τώρα. Πώς θα ήθελες να γίνει αυτό; Και τότε μου ήρθε η σκέψη ότι θα ήθελα να γεράσω όπως μια χορεύτρια. Έτσι θέλω να διατηρήσω το σώμα μου. Θέλω να πηγαίνω γυμναστήριο και να χορεύω." 

Πράγματι, η Sharon Stone τα κατάφερε και διατήρησε fit την σιλουέτα της με πολύ γυμναστική, έχοντας ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, παρά τα 56 της χρόνια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR