counter

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει τα μυστικά της!
Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Ζέτα Μακρυπούλια

 

Περιποίηση προσώπου & σώματος

" Η αλήθεια είναι ότι δεν αφιερώνω όσο χρόνο θα ήθελα. Ευτυχώς, με τη βοήθεια μίας επαγγελματία (αισθητικού) ακολουθώ πάντα μία βασική διαδικασία περιποίησης. Καθαρίζω το πρόσωπό μου με γαλάκτωμα -πρωί και βράδυ- και βάζω ενυδατική κρέμα. Ξέρω ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιώ και κρέμα ματιών, αλλά το παραμελώ και μάλλον στο μέλλον θα το μετανιώσω! Όταν ταξιδεύω, μου αρέσει να μένω σε ξενοδοχεία που έχουν spa ώστε να μπορώ να απολαύσω ένα μασάζ και να χαλαρώσω."

 

Περιποίηση μαλλιών

" Πλέον, για την περιποίηση των μαλλιών μου ακολουθώ 4 απλά βήματα που μου έμαθε το Pantene Pro-V, παρόμοια με εκείνα που ακολουθώ για την περιποίηση του προσώπου μου. Πρώτα, καθαρίζω τα μαλλιά μου με το σαμπουάν Απαλά και Μεταξένια και στη συνέχεια τα ενυδατώνω με το conditioner της ίδια σειράς. Μία με δύο φορές την εβδομάδα, τους προσφέρω εντατική περιποίηση με τη μάσκα Μεταξένιας Λείανσης 2 λεπτών, ενώ κάθε μέρα, φροντίζω να τα διατηρώ προστατευμένα με ένα leave in προϊόν. Η νέα μου όμως αδυναμία είναι ο Κρεμώδης Αφρός ή αλλιώς Σουφλέ Εντατικής Ενυδάτωσης του Pantene Pro-V. Χάρη στην ανάλαφρη υφή του που μοιάζει με σαντιγί, δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά μου. Το χρησιμοποιώ μετά από κάθε λούσιμο και προσφέρει στα μαλλιά μου τέλεια απαλότητα. Είναι η ενυδατική των μαλλιών μου για καθημερινή απαλότητα και προστασία!"

Διατροφή

" Δεν ακολουθώ πια κάποια αυστηρή διατροφή- όπως ψητό με σαλάτα ή τόνος με ρύζι- απλά όταν νιώσω πως έχω κάνει πολλές παρασπονδίες, προσέχω τις διατροφικές μου επιλογές για τις επόμενες 2-3 μέρες. Και βέβαια επιτρέπω στον εαυτό μου πολλές παρασπονδίες (ζαβολιές) κατά περιόδους, όπως το να συνδυάζω αλμυρό με γλυκό. Επίσης, μου αρέσει πολύ η σοκολάτα γάλακτος, ο,τιδήποτε συνδυάζει κρέμα με φράουλες και δεν μπορώ να αντισταθώ στις σος στο φαγητό μου. "

Γυμναστική

" 'Έχω δοκιμάσει διάφορα σπορ, από τένις και γιόγκα έως και πιλάτες- που είναι και η αγαπημένη μου γυμναστική. Γενικά προτιμώ τη γυμναστική που στηρίζεται στο βάρος του κορμιού και αποφεύγω να χρησιμοποιώ βάρη. Δυστυχώς, αν και γυμνάζομαι από μικρή ηλικία, δεν κατάφερα ποτέ να κάνω τη γυμναστική τρόπο ζωής."

Γκαρνταρόμπα

" Υπάρχουν περίοδοι που κυκλοφορώ συνέχεια με φόρμα και κάποιες άλλες με τζιν ή με λιγότερο casual διάθεσή και τακούνια. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με μάρκες και έτσι, όταν ρωτάω το στυλίστα που φέρνει τα ρούχα της εκπομπής "τι είναι αυτό" , εκείνος δικαίως μου απαντάει "και να σου πω, θα καταλάβεις;" Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας κατά γράμμα."

Tips

  • Συχνά και μικρά γεύματα ανά 3 ώρες
  • Σπιτικό φαγητό (καθώς η Ζέτα μαγειρεύει κάθε μέρα) και όχι junk food
  • Πολύ νερό και λίγη μαύρη σοκολάτα, όταν η όρεξη απαιτεί γλυκό

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR