counter

Η Υβόννη Μπόσνιακ βαφτίστηκε Χριστιανή ορθόδοξη! Και το όνομα αυτής...

Η Υβόννη Μπόσνιακ βαφτίστηκε Χριστιανή ορθόδοξη! Και το όνομα αυτής...
Η Υβόννη Μπόσνιακ βαφτίστηκε Χριστιανή ορθόδοξη! Και το όνομα αυτής...

Υβόννη Μπόσνιακ

Την έντονη επιθυμία της, ήδη από τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της στην Ελλάδα και της γνωριμίας της με τον -βαθιά θρησκευόμενο- 43χρονο τραγουδιστή, έκανε πραγματικότητα το 28χρονο μοντέλο κάτω από άκρα μυστικότητα, το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει  στο περιοδικό ΟΚ! η Αναστασία Αργυριάδου.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η φίλη της Ειρήνη Παπαδοπούλου στο instagram, ούτε εκείνη δεν αποκάλυψε τίποτα, υποδυόμενη ότι είχε πάει σε γάμο και ο γαμπρός δεν εμφανίστηκε.

 Η Υβόνη Μπόσνιακ βαφτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη, έχοντας πλέον το όνομα Μαρία Νεφέλη. Το Μυστήριο τελέστηκε με άκρα μυστικότητα στο παρεκκλήσι της Παναγίας Περπατούσας στο χωριό Ηράκλειο, λίγο έξω από τον Λαγκαδά, τόπο καταγωγής του Αντώνη Ρέμου.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ φεύγοντας από το δωμάτιό της για την τελετή.

Υβόννη Μπόσνιακ βάπτιση

"Η Υβόνη, συγκινημένη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς σε όλη τη διάρκεια του Μυστηρίου, και ειδικά τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα. Έξω από τον χώρο της εκκλησίας, που ήταν στολισμένη με λευκά φανάρια και λουλούδια,υπήρχε η διακριτική παρουσία έξι αντρών ασφαλείας προκειμένου να παραμείνει ιδιωτική αυτή η τόσο σημαντική στιγμή" περιγράφει πηγή στο ΟΚ!.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

OK! 1709

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR