counter

Ρέμος - Μπόσνιακ: Απόλαυσαν τον "Ρέμο" της Αιγύπτου στη Μύκονο (Video)

Ρέμος - Μπόσνιακ: Απόλαυσαν τον "Ρέμο" της Αιγύπτου στη Μύκονο (Video)
Ρέμος - Μπόσνιακ: Απόλαυσαν τον "Ρέμο" της Αιγύπτου στη Μύκονο (Video)

 

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ

Τα 10 χρόνια ΝΑΜΜΟΣ γιορτάστηκαν στην παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο, με μια φαντασμαγορική γιορτή.... που είχε γεύση απο Ανατολή! Το κοινό ανέλαβε να διασκεδάσει ο Αιγύπτιος ποπ σταρ της μουσικής βιομηχανίας, ο "Ρεέος της Αιγύπτου" όπως τον αποκαλούν, Amr Diab! Τον Amr πρωτοακούσαμε απο τη μεγάλη του επιτυχία "Tamally Maak", που παίζεται στους τίτλους της εκπομπής "Ολα Μπάχαλο" του Θέμου Αναστασιάδη!

Στις αραβικές χώρεs λατρεύεται σαν ημίθεοs, ενώ σε κάθε του εμφάνιση οι λογαριασμοί εκτοξεύονται σε υψηλά επίπεδα!! Καλλονέs οπτασίεs, βαμμένεs στα χρυσά, κερνώνταs τουs παρευρισκάμενουs άφθονη σαμπάνια... σε χρυσό μπουκάλι, μάγεψαν στο νησί των Ανέμων!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Αντώνηs Ρεμος που απαθανάτιζε τον "σωσία" του με το κινητό του, μαζί με τη σύντροφο του Υβόννη Μπόσνιακ. Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και η artist-fashion icon Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, που δεν σταματούσε να χορεύει τις επιτυχίες του τραγουδιστή! Την εντυπωσιακή αυτή βραδιά απήλαυσε και ο εκρηκτικόs "Άγγελοs" τηs Victoria Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, που κάνει τιs διακοπέs τηs στο νησί των Ανέμων!

Το Mykonos Live Tv...τα κατέγραψε άλα!!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR