counter

H Vivian Lake κάνει γιόγκα στην 10 μηνών κορούλα της!

H Vivian Lake κάνει γιόγκα στην 10 μηνών κορούλα της!
H Vivian Lake κάνει γιόγκα στην 10 μηνών κορούλα της!

Μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κάνει γιόγκα με την 10 μηνών κόρη της, Vivian Lake ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, η 32χρονη Βραζιλιάνα καλλονή Gisele γράφοντας χαρακτηριστικά ως λεζάντα δίπλα από την φωτογραφία: «Καλημέρα! Προετοιμασία για την δουλειά με γρήγορη αυτοσυγκέντρωση! Ευγνώμων!»

Μητέρα και κόρη επιδίδονται σε ασκήσεις γιόγκα και η χαριτωμένη μικρούλα αν και φαινομενικά δεν μπορεί να καταλάβει επακριβώς τι της προσφέρουν αυτές οι ασκήσεις δείχνει να τις απολαμβάνει παραμένοντας ήρεμη και χαλαρή δίπλα από την «δασκάλα» μαμά της.

Η Gisele έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό ponytail και ντυμένη με αθλητική φόρμα ξεκινά το πρωινό της με άσκηση θέλοντας να της χαρίσει ευεξία και ενέργεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στις πολλαπλές υποχρεώσεις της μέσα στην ημέρα. Mάλιστα είναι η δεύτερη φορά που η Gisele δημοσιεύει φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κάνει γιόγκα με την κόρη της πριν την δουλειά της.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία έχει και ένα μεγαλύτερο γιο, τον 4χρονο Benjamin, από τον γάμο της με τον Tom Brady.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR