counter

Η σκληρή απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Έχει μαζέψει φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι στο επόμενό μου live"

Η σκληρή απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Έχει μαζέψει φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι στο επόμενό μου live"
Η σκληρή απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο: "Έχει μαζέψει φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι στο επόμενό μου live"

Έξαλλος έγινε χθες Δευτέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light μετά από κάποιες δηλώσεις του στο live του «Fame Story» όπου ανέφερε πως κομμάτια όπως «το Ντερμπεντέρισσα» το 2023 δεν έχουν κανέναν λόγο να τραγουδιούνται από τα νέα παιδιά.

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον τραπερ μέσα από την «Super Κατερίνα»;

«Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε λοιπόν και παραδέχομαι ότι εκφράσει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλό στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους καπελώσει όλους λέγοντας ότι είναι βαρετό και που το βρήκατε αυτό με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης μένει ήρεμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μένει ήρεμος;…Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, είναι άστα να παν΄ στο δ@@@ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Αυτή είναι ακαδημία της ροχάλας των Εξαρχείων του Light;…Δεν με κ@@@@ε λέω εγώ που θέλετε και την γνώμη μου. Δεν είπα γνώμη απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του; Είναι ανήθικο όλο αυτό», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης - Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light: "Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος στην ακαδημία της ροχάλας"

Έτσι, ο Light θέλησε να δώσει την δική του σκληρή απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο σχετικά με το χθεσινό ξέσπασμά του λέγοντα χαρακτηριστικά Tik Tok.: «Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρόμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό».

Δείτε παρακάτω την απάντηση του Light στον Ανδρέα Μικρούτσικο:

 

@trapindustry.gr #nerogreco #antreasmikroutsikos #trapindustry #greektv #greektiktok #tv #tileorasi ♬ πρωτότυπος ήχος - TRAP INDUSTRY

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR