counter

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light: "Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος στην ακαδημία της ροχάλας"

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light: "Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος στην ακαδημία της ροχάλας"
Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light: "Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος στην ακαδημία της ροχάλας"

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την Δευτέρα 30/10 πρόβαλε την έντονη διαμάχη του Light στο «live του Fame Story» με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη αλλά και τους κριτές με αφορμή το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» που δόθηκε σε μία διαγωνιζόμενη να τραγουδήσει.

Δείτε επίσης - Fame Story: Καβγάς ανάμεσα σε Light και Γιώργο Αρσενάκο - "Τι ατάκα είναι αυτή;"

Ο τράπερ ανέφερε πως αυτά τα κομμάτια, το 2023, δεν έχουν κανέναν λόγο να τραγουδιούνται από τα νέα παιδιά κάτι εξόργισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο το πρωί της Δευτέρας βγάζοντάς τον εκτός εαυτού!

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Light – Όσα είπε

«Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε λοιπόν και παραδέχομαι ότι εκφράσει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλό στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους καπελώσει όλους λέγοντας ότι είναι βαρετό και που το βρήκατε αυτό με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης μένει ήρεμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μένει ήρεμος;», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ συνέχισε έξαλλος: «Αυτό το πράγμα είναι ανήθικο, είναι άστα να παν΄ στο δ@@@ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Αυτή είναι ακαδημία της ροχάλας των Εξαρχείων του Light;».

 «Δεν με κ@@@@ε λέω εγώ που θέλετε και την γνώμη μου. Δεν είπα γνώμη απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του; Είναι ανήθικο όλο αυτό», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Light:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR