counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Τί έλεγε ο Θοδωρής Μαραντίνης, 4 μέρες πριν, για δεύτερο παιδί (video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Τί έλεγε ο Θοδωρής Μαραντίνης, 4 μέρες πριν, για δεύτερο παιδί  (video)
Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Τί έλεγε ο Θοδωρής Μαραντίνης, 4 μέρες πριν, για δεύτερο παιδί (video)

Θοδωρής Μαραντίνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου θα γίνει σε λίγους μήνες για δεύτερη φορά μαμά! Η 33χρονη παρουσιάστρια ανακοίνωσε η ίδια την εγκυμοσύνη της, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram! Ο πελαργός και το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία "περιμένουμε το δεύτερο μωρό", κάνει το διάσημο ζευγάρι Μαραντίνης - Χρηστίδου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Και μπορεί η Σίσσυ να το αποκάλυψε στους φίλους της, ο σύζυγος προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος!

Πριν από τέσσερις μέρες, όμως, ο τραγουδιστής των |Onirama" καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" έδειξε πως κάτι ήξερε και ήθελε να κρύψει!! Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν θέλουν και δεύτερο παιδί, εκείνος με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και με λίγη αμηχανία απάντησε: "Ναι, εσείς;" Προφανώς προσπάθησε να αλλάξει το θέμα της συζήτησης. Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε λέγοντας: "Θες την κόρη, τώρα, και ο τραγουδιστής και πάλι του χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο.

Δείτε τον.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR