counter

Έγκυος η Σίσσυ Χρηστίδου!

Έγκυος η Σίσσυ Χρηστίδου!
Έγκυος η Σίσσυ Χρηστίδου!

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έγκυος! Η όμορφη παρουσιάστρια το 2008 απέκτησε Φίλιππο Ραφαήλ και το 2013 περιμένει το δεύτερο μωράκι της. 

Η Σίσσυ πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter!  Η λαμπερή μαμά που σε όλες τις συνεντεύξεις της δηλώνει πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια είναι πλέον πολύ κοντά στο όνειρό της, αφού σε λίγους μήνες ο Φίλιππος Ραφαήλ θα αποκτήσει και αδερφάκι.
Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Σίσσυ Χρηστίδου, έγινε με την δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας την οποία συνόδευσε με το κείμενο: "Είχαμε ένα όνειρο και βγήκε αληθινό, τώρα περιμένουμε δεύτερο μωρό". #τόσο ευλογημένοι # τόσο χαρούμενοι#.

Σίσσυ Χρηστίδου

Στη φωτογραφία την βλέπετε στη τελευταία της δημόσια εμφάνιση, ανήμερα Χριστουγέννων του 2012 σε νυχτερινό μαγαζί, που εμφανιζόταν ο σύζυγος της, Θοθωρής Μαραντίνης.
Σίσσυ Χρηστίδου

Ο τραγουδιστής ακόμα δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέσω του δικού του λογαριασμό στο γνωστό social media, αλλά πολλοί διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να την συγχαρούν διαδικτυακά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR