counter

Έγκυος η Reeva, η δολοφονημένη σύντροφος του Pistorius!

Έγκυος η Reeva, η δολοφονημένη σύντροφος του Pistorius!
Έγκυος η Reeva, η δολοφονημένη σύντροφος του Pistorius!

Oscar Pistorius

Τραγικές είναι οι εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά την δολοφονία της Reeva Steenkamp  από τον Oscar Pistorius.

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Star, αποκαλύπτει πως το όμορφο μοντέλο, ήταν έγκυος στο παιδί του Oscar Pistorius , και παρότι του το ανακοίνωσε, ο 26χρονος Νότιο Αφρικανός αθλητής δεν τη πίστεψε.

Το 30χρονο μοντέλο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φέρεται να ενημέρωσε τον Pistorius για την εγκυμοσύνη της, την ημέρα της 14ης Φεβρουαρίου, δηλαδή το βράδυ που δολοφονήθηκε. Μάλιστα, μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: "Η αστυνομία πιστεύει πως το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν αυτό που οδήγησε στα άκρα τον αθλητή με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει"!

Το ζευγάρι εικάζεται πως τσακώθηκε επειδή η Reeva έλαβε μήνυμα από τον πρώην σύντροφο της και παίκτη του ράγκμπι, Φρανσουά Χουγκάαρντ καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις αλλά με αυτό δεν συμφωνούσε ο Oscar Pistorius.

Η διαφωνία έφερε τον καυγά που όσο περνούσε η ώρα γινόταν μεγαλύτερος με αποτέλεσμα το μοντέλο να ανακοινώσει στον σύντροφο της πως είναι έγκυος για να ηρεμήσει. Ο Oscar Pistorius  μάλλον δεν την πίστεψε, ή δεν πίστευε πως το παιδί ήταν δικό του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR