counter

Η Ράνια Θρασκιά μιλάει για τον... ερχομό ενός τρίτου παιδιού και το βιβλίο που ετοιμάζει (video)

Η Ράνια Θρασκιά μιλάει για τον... ερχομό ενός τρίτου παιδιού και το βιβλίο που ετοιμάζει (video)
Η Ράνια Θρασκιά μιλάει για τον... ερχομό ενός τρίτου παιδιού και το βιβλίο που ετοιμάζει (video)

Ράνια Θρασκιά

Στον γάμο της καλής της φίλης, Ειρήνης Πασχαλέρη, εντόπισε η κάμερα του FTHIS TV τη Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, το πρώτο καλοκαίρι με τα δυο της παιδάκια, αλλά και το επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζει.

“Το δικό μου καλοκαίρι ήταν υπέροχο φέτος. Και βόρειο!” δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια, κάνοντας λογοπαίγνιο για τις διακοπές της στη Χαλκιδική την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ συνέχισε: “Υπήρξα πολύ άυπνη και πολύ ευτυχισμένη. Τίποτα, όμως, δεν είναι πολύ όταν αφορά τα παιδιά. Μη με ρωτήσετε για τρίτο παιδί, είναι πολύ νωρίς ακόμα”.

Όσο για τη φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, η Ράνια Θρασκιά είπε: “Είναι δύσκολη εποχή. Συζητάμε κάποια πράγματα, νομίζω όλοι οι επαγγελματίες το ίδιο κάνουν. Γίνονται τόσο λίγες παραγωγές, για αυτό και όλοι μας κρατάμε μικρό καλάθι”. Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο, για το αν έχει περιορίσει τις οικονομικές της απαιτήσεις, εκείνη απάντησε: “Αυτό είναι το τελευταίο που θα σκεφτόταν κανείς. Αυτά είναι αυτονόητα. Μακάρι να γίνονται καλές δουλειές! Μακάρι να γίνονται δουλειές βασικά. Όλα τα άλλα είναι πολύ ασήμαντα αυτές τις εποχές”.

Τέλος, το FTHIS TV αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ράνια Θρασκιά αυτό το διάστημα έχει ξεκινήσει τη συγγραφή ενός βιβλίου. Στο νέο της αυτό εγχείρημα θα αναφέρονται όλα όσα έζησε εκείνη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της μέχρι σήμερα και αναμένεται να συζητηθεί πολύ!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR