counter

"Η Ραμόνα έχει πει πολλά για όλους, η χειρονομία της Χατζηπαντελή της άξιζε"

"Η Ραμόνα έχει πει πολλά για όλους, η χειρονομία της Χατζηπαντελή της άξιζε"
"Η Ραμόνα έχει πει πολλά για όλους, η χειρονομία της Χατζηπαντελή της άξιζε"

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις η Μέγκι Ντρίο η οποία σχολίασε  τη χειρονομία της Σοφίας Χατζηπαντελή στον “αέρα” του My Style Rocks αλλά και τη σέξι εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Διαβάστε επίσης: "Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα έπρεπε να δίνουμε ψωμί"

«Τι περίμενε η Ραμόνα από τη Χατζηπαντελή; Αφού ήθελε να πάρει τη θέση της. Την αγαπώ τη Χατζηπαντελή. Όσον αφορά τον χαρακτήρα της Ραμόνας, της άξιζε αυτή η χειρονομία, γιατί έτσι κάνει και εκείνη με όλες μας. Καλά έκανε η Χατζηπαντελή, τα μπράβο μου της δίνω», δήλωσε η Μέγκι Ντρίο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή, την ώρα που αποχωρούσε η Ραμόνα Βλαντή από το πλατό της εκπομπής, στην οποία είχε πάει σαν guest κριτής, έκανε στην δεύτερη μια άσεμνη χειρονομία, την οποία όμως δεν "έπιασαν" οι κάμερες, ωστόσο είδαν όσοι ήταν εκεί. 

Σε ερώτηση για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή στην πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Βοτανικό, οι οποίες συζητήθηκαν ποικιλοτρόπως, η πρώην παίκτρια του GNTM σχολιάζει: «Είναι και μάνα, ζήσε την προσωπική σου ζωή, δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου πει τίποτα αλλά για σεβασμό του παιδιού της οικογένειας που έχεις ίσως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω το στυλ και τις εμφανίσεις σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο για την Ραμόνα και όχι μόνο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR