counter

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τη συμφιλίωση της κόρης του με την ετεροθαλή αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου

Ένα τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους θέλησαν να δώσουν οι δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Ελένη Λυκουρεζου έκανε γνωστό πως τα γκρίζα σύννεφα που είχαν σκεπάσει τη σχέση με την αδερφή της ανήκουν στο παρελθόν και πως πλέον οι δυο τους έχουν λύσει όλες τους τις διαφορές.

«Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις… Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς». Σήμερα, η εκπομπή Μαζί σου Σαββατοκύριακο πρόβαλε την πρώτη αντίδραση του καταξιωμένου ποινικολόγου για την επανασύνδεση των δύο γυναικών» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη σειρά του, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» το μεσημέρι του Σαββάτου δεν έκρυψε την χαρά του για την τροπή που πήρε αυτή η υπόθεση.

«Η συμφιλίωση μου έδωσε μεγάλη χαρά!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο παραπάνω απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR