counter

Η πρώην Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά περιμένει το πρώτο της παιδί;

Η πρώην Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά περιμένει το πρώτο της παιδί;
Η πρώην Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά περιμένει το πρώτο της παιδί;

Η φουσκωμένη κοιλίτσα που με τρυφερότητα χαϊδεύει ο νεαρός της φωτογραφίας ανήκει στην πρώην Μις Ελλάς, Ειρήνη Καρρά. Είναι έγκυος και δεν το κρύβει!

Την Ειρήνη Καρρά γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του Αντ1, όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς η Ολυμπία Χοψονίδου το 2006. Η πανέμορφη ξανθιά κοπέλα μετά τα καλλιστεία φαινόταν ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του modeling αλλά απ ‘ότι αποδείχτηκε δεν ήταν αυτό το όνειρο του νεαρού μοντέλου.

Η Ειρήνη Καρρά έχει απαρνηθεί εδώ και καιρό τα φώτα της δημοσιότητας, το life style και τα φωτογραφικά φλας. Προτεραιότητα της είναι η προσωπική της ζωή και οι ευτυχισμένες στιγμές που περνάει όταν βρίσκεται σε σχέση, μιας και η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μονογαμική.

Η πρώην μις Ελλάς, λοιπόν, έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Στέλιου Ηλιάδη, με τον οποίο μάλιστα ζουν αυτήν την περίοδο εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, όπου εκείνος αγωνίζεται σε τοπική ομάδα.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν φτιάξει το δικό τους όμορφο κόσμο που μέσα σε αυτόν δεν χωράνε φωτογραφικά ενσταντανέ και δημόσιες εμφανίσεις στο λαμπερό κόσμο της showbiz.

Ευτυχώς που η Ειρήνη Καρρά διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στον instagram και μαθαίνουμε τα νέα της. Η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία διαφαίνεται καθαρά ότι είναι έγκυος. Απ ‘ότι φαίνεται ένα παιδί ήταν αυτό που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί η ευτυχία της. Ο Στέλιος Ηλιάδης χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της και εκείνη λάμπει από ευτυχία. Ο ίδιος όταν πληροφορήθηκε ότι η σύντροφός του είναι έγκυος πέταξε από τη χαρά του και από τότε δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του. 

Το φύλο του παιδιού δεν είχε διαρρεύσει μέχρι που μια ακόμη φωτογραφία μιας επιβεβαίωσε ότι το μωράκι που θα κρατάνε σε λίγους μήνες στην αγκαλιά τους, θα είναι αγοράκι. Το ζευγάρι είναι τόσο ενθουσιασμένο που ήδη έχουν προμηθευτεί τα πρώτα φορμάκια και παπουτσάκια σε χρώμα μπλέ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR