counter

Είναι έγκυος στο πέμπτο παιδί;

Είναι έγκυος στο πέμπτο παιδί;
Είναι έγκυος στο πέμπτο παιδί;

Victoria Beckham

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

"Είναι η Victoria Beckham έγκυος στο πέμπτο της παιδί"; ρωτάει στη σημερινή της έκδοση, η βρετανική εφημερίδα "Τelegraph", υποστηρίζοντας, ότι η σχεδιάστρια είναι και πάλι έγκυος, αφού το τελευταίο διάστημα αποφεύγει το αλκοόλ και έχει περίεργες λιγούρες!

Κοντινό πρόσωπο του περιβάλλοντός της αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η Victoria "έλεγε ότι έχει περίεργες λιγούρες και δεν ήπιε καθόου αλκοόλ, ούτε καν για να γιορτάσει την εμφάνισή της στη τελετή λήξης των Αγώνων με τις υπόλοιπες Spice Girls. Όταν μάλστα οι φίλοι της την ρώτησαν ευθέως αν είναι έγκυος, εκείνη, αντί να απαντήσει, απλά χαμογελούσε". 

Η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της προσθέτει ακόμα ένα στοιχείο για τα νέα της εγκυμοσύνης. Το άρθρο αναφέρει ότι η Beckham σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε και πέμπτο παιδί εκείνη απάντησε, "ποτέ μην λες ποτέ".

Και ο σύζυγος David, όμως, πρόσφατα άναψε φωτιές σε δηλώσεις του για το αν θα μεγαλώσει η οικογένεια Beckham. "Πάντα λέγαμε με τη Victoria ότι θέλαμε μια μεγάλη οικογένεια. Αν είμαστε τυχεροί, ελπίζουμε να κάνουμε ακόμα ένα".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR