counter

Η προσωπική της ζωή έγινε θέμα συζήτησης και εκείνη... το 'ριξε στο φαγητό!

Η προσωπική της ζωή έγινε θέμα συζήτησης και εκείνη... το 'ριξε στο φαγητό!
Η προσωπική της ζωή έγινε θέμα συζήτησης και εκείνη... το 'ριξε στο φαγητό!

Ζοζεφιν

Από τον Τάσο Βασιλειάδη

Η τραγουδίστρια και παίκτρια του φετινού επιτυχημένου show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar»,  Josephine απασχολεί τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις της σχετικά με τη σχέση της με τον γιο της, Χριστίνας  Παππά, τον επιχειρηματία Δημήτρη Παππά. Πιο αναλυτικά η Josephine παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town”, όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η ίδια χώρισε από τον Δημήτρη έπειτα από δέκα μήνες σχέσης. Κατά τα λεγόμενα της τραγουδίστριας ο δεσμός τους έληξε γιατί έλειπε ο σεβασμός και η αγάπη.

Παρά τις δηλώσεις αυτές της τραγουδίστριας, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουνίου, η ίδια δημοσίευσε  στο Instagram μια φωτογραφία από γεύμα της μαζί με τον Δημήτρη Παππά σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Καλή μας όρεξη». Η Josephine συνόδευσε παράλληλα τη selfie τους με καρδούλες, φουντώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», προβλήθηκαν δηλώσεις της Josephine, η οποία από τα παρασκήνια του “YFSF”, μίλησε για τις δηλώσεις της περί χωρισμού από τον Δημήτρη Παππά, που δημοσιεύτηκαν σε γνωστό περιοδικό. Η τραγουδίστρια τόνισε πως οι δηλώσεις της παραποιήθηκαν και άλλαξαν τα λόγια της. Τόνισε ακόμη πως είναι καλά με τον Δημήτρη Παππά.

Η Σάσα Σταμάτη ανέφερε πως η ίδια πήρε τηλέφωνο τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα που έκανε τη συνέντευξη και εκείνη της έβαλε όλο το ηχητικό, που αποδεικνύει πως το περιοδικό δεν παραποίησε τα λόγια της τραγουδίστριας.

Η όμορφη τραγουδίστρια, από τη μεριά της, ανήρτησε , το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου, μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει τρώγοντας πίτσα και καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να τη σταματήσουν. "Τελευταία πρόβα στο YFSF ας με σταματήσει κάποιος", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Josephine. Το αν το έριξε στο φαγητό λόγω πείνας ή λόγω χωρισμού είναι ακόμη άγνωστο. Τα σχόλια δικά σας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR