counter

Η Pippa παντρεύεται! Μπορεί ο γαμπρός να μην είναι πρίγκηπας, αλλά δεν πάει πίσω

Η Pippa παντρεύεται! Μπορεί ο γαμπρός να μην είναι πρίγκηπας, αλλά δεν πάει πίσω
Η Pippa παντρεύεται! Μπορεί ο γαμπρός να μην είναι πρίγκηπας, αλλά δεν πάει πίσω

Μπορεί ο γάμος της να μην έχει το ίδιο βασιλικό πρωτόκολλο ή την αίγλη που είχε της αδελφής της, Kate Middleton, αλλά και μόνο η είδηση του φημολογούμενου αρραβώνα της έχει προκαλέσει ήδη θόρυβο.

Πληροφορίες από αμερικανικά sites ανέφεραν ότι τον προηγούμενο μήνα η μικρή αδελφή της Δούκισσας του Cambridge, Pippa αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Nico Jackson, χρηματιστής στο επάγγελμα, γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας, Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες και πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις χωρίς να επιβεβαιώνουν, όμως, το ειδύλλιό τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της θα γίνει στα γενέθλιά της την επόμενη εβδομάδα. "Η Pippa δεν θα μπορούσε να είναι πιο σίγουρη ότι ο Nico είναι ο σωστός άντρας για εκείνη. Έχουν τόσο καλή χημεία και οι οικογένειές τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορεί να είναι μαζί μόνο έξι μήνες, αλλά ο έρωτάς τους ήταν δυνατός από την πρώτη στιγμή".

Αυτό που ανυπομονούμε να δούμε είναι το νυφικό της γιατί αν έκλεψε τα φλας με το φόρεμα ως παράνυμφη φανταστείτε την ως νύφη! Και βέβαια αναρωτιόμαστε αν η αδελφή της Δούκισσα του Cambridge θα γίνει η παράνυμφός της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR