counter

Η πασίγνωστη ηθοποιός δεν αποχωρίζεται τη βέρα της μετά το διαζύγιο

Η πασίγνωστη ηθοποιός δεν αποχωρίζεται τη βέρα της μετά το διαζύγιο
Η πασίγνωστη ηθοποιός δεν αποχωρίζεται τη βέρα της μετά το διαζύγιο

Halle Berry

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός η Halle Berry παίρνει διαζύγιο από τον Olivier Martinez όμως την βέρα της δεν την αποχωρίζεται.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Αμερικανίδα ηθοποιός και ο Γάλλος επίσης ηθοποιός και σύζυγός της Olivier Martinez ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο της 49χρονης, βραβευμένης με Όσκαρ, Halle Berry, η οποία έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι δύο ετών.

«Με βαριά καρδιά λάβαμε την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά νιώθοντας αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο αλλά και την ίδια αφοσίωση στο να προσφέρουμε τα καλύτερα στον γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο να έχει μια ευτυχισμένη ζωή» επεσήμαναν οι δύο ηθοποιοί σε κοινή τους ανακοίνωση.

Ένας γνωστός του διάσημου ζευγαριού δήλωσε ότι «είχαν δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες». Η Halle Berry και ο Olivier Martinez, 49 ετών και οι δύο, «είχαν ασυμβίβαστες διαφορές».

Πάντως, οι paparazzi «τσάκωσαν» την Halle Berry στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, όχι μόνο με την βέρα στο δεξί, αλλά και… χαμογελαστή!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR