counter

Η πασίγνωστη celebrity σχεδιάζει γάμο - υπερπαραγωγή και διαλέγει το νυφικό!

Η πασίγνωστη celebrity σχεδιάζει γάμο - υπερπαραγωγή και διαλέγει το νυφικό!
Η πασίγνωστη celebrity σχεδιάζει γάμο - υπερπαραγωγή και διαλέγει το νυφικό!

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

H Mariah Carey αποφάσισε να προχωρήσει στην ζωή της και να αφήσει πίσω της των πατέρα των παιδιών της Nick Canon. Εδώ και λίγους μήνες βγαίνει με τον δισεκατομμυριούχο James Packer και από ότι αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες.. έρχεται ο τρίτος γάμος για την celebrity.

To ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στην Νέα Υόρκη και ο σύντροφος της, άφησε άφωνη την Mariah Carey με το μονόπετρο που της χάρισε, αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ευχάριστη είδηση του αρραβώνα επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας λέγοντας: “Ναι, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη Νέα Υόρκη”. Ενώ, οι παπαράτσι απαθανάτισαν την Mariah και τον James, την ημέρα του αρραβώνα του στο “Eleven Madison Park” με την τραγουδίστρια να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φανεί το δαχτυλίδι της.

Λίγες ημέρες μόνο έχουν περάσει και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της “Daily Mail” η τραγουδίστρια σχεδιάζει γάμο- υπερπαραγωγή σε ιδιωτικό νησί! Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η μέλλουσα νυφούλα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει το ιδανικό νυφικό για τη μεγάλη ημέρα.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και μια δημιουργία της νεαρής σχεδιάστριας «Sabrina De Sage» με εκατοντάδες κεντημένες χρυσές πεταλούδες 14ων καρατίων πάνω του. Αξίζει να σημειωθεί πως η Mariah λατρεύει τις πεταλούδες και αυτό ήταν που ενέπνευσε την δημιουργό του εντυπωσιακού φορέματος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR