counter

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε χαμόγελα στο Γηροκομείο Αθηνών

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε χαμόγελα στο Γηροκομείο Αθηνών
Η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε χαμόγελα στο Γηροκομείο Αθηνών

Την αγάπη της για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας έδειξε εμπράκτως η Νατάσα Θεοδωρίδου που αποφάσισε και φέτος να συνεισφέρει ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Γηροκομείο Αθηνών. Η τραγουδίστρια που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη αφιέρωσε την Κυριακή της στις 21 Δεκεμβρίου και λίγο πριν φύγει το 2013 θέλησε να κάνει και αυτή με τη σειρά της μια πράξη ανθρωπιάς για τους συνανθρώπους μας που φέτος περισσότερο από ποτέ το έχουν ανάγκη.

Με casual outfit η Νατάσα Θεοδωρίδου εντυπωσίασε με την απλότητα της και τη θετική της ενέργεια, ενώ δε σταματούσε να μιλάει με τους μικρούς μας φίλους. Όπου κι αν την πετύχαινε ο φωτογραφικός φακός, είχε και ένα παιδάκι στην αγκαλιά της!

Βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών και με διάθεση και χαρά βοήθησε στη συλλογή τροφίμων για το
Γηροκομείο Αθηνών. ​Η τραγουδίστρια βοήθησε σε όλη τη διαδικασία, συνομίλησε με τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί για να δώσει ότι μπορεί και να βοηθήσει την τρίτη ηλικία που μας έχει ανάγκη. Μοίρασε αυτόγραφα και απόλαυσε όλη τη διαδικασία καθώς η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη στο θέμα που αφορά τους μεγαλύτερους σε ηλικία συνανθρώπους μας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR