counter

Η Νάντια Μπουλέ είναι μόνη και δηλώνει: "Δεν αισθάνομαι ερωτευμένη και ούτε νιώθω να μου λείπει κάτι"

Η Νάντια Μπουλέ είναι μόνη και δηλώνει: "Δεν αισθάνομαι ερωτευμένη και ούτε νιώθω να μου λείπει κάτι"
Η Νάντια Μπουλέ είναι μόνη και δηλώνει: "Δεν αισθάνομαι ερωτευμένη και ούτε νιώθω να μου λείπει κάτι"

Νάντια Μπουλέ

Καλεσμένη στο FTHIS TV, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου, η Νάντια Μπουλέ μίλησε για την προσωπική της ζωή, το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο.

“Δεν είμαι ερωτευμένη”

H γνωστή παρουσιάστρια απάντησε στα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως δεν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο: “Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Τον τελευταίο χρόνο, τον πέρασα με πάρα πολλούς φίλους, κάνοντας πολύ διαφορετικά πράγματα, αποκτώντας πολύ διαφορετικές συνήθειες. Είχα συνηθίσει να είμαι σε σχέσεις για μεγάλα διαστήματα και είχα υιοθετήσει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και σκέψης. Όλο αυτό το διάστημα που ήμουν μόνη μου, αποφάσισα να το δω λίγο διαφορετικά. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά άρχισα να το απολαμβάνω και νομίζω πως τελικά είχε πολύ ενδιαφέρον αυτή η χρονιά”.

Όσο για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης στη ζωή της, η ίδια σχολίασε: “Για αυτά τα πράγματα δεν είσαι ποτέ έτοιμος, γιατί δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Και αν τα προγραμματίσεις, δεν σου βγαίνουν. Πάντως δεν το αποζητάω. Μέχρι στιγμής δεν μου λείπει μια σχέση. Είναι μια φάση που ούτε θέλω να τη ζορίσω για κανένα λόγο ούτε θέλω να επιδιώξω κάτι συγκεκριμένο. Είναι κάτι το οποίο αφήνω και αν είναι να έρθει, θα ρθει”.

H νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1

Η Νάντια Μπουλέ δήλωσε χαρούμενη που ανήκει και φέτος στο δυναμικό του ΑΝΤ1: “Περιμένουμε κι εμείς να μας ενημερώσει το κανάλι πότε θα ξεκινήσουν τα επεισόδια. Είναι 13 επεισόδια, συμμετέχουν 6 χώρες και σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν διαφορετικά παιχνίδια. Στο τέλος υπάρχει μια πολύ μεγάλη και δύσκολη δοκιμασία, στην οποία προσπαθούν όλοι και απεγνωσμένα να ανταποκριθούν”.

Για το BlackOut που αγάπησε ο κόσμος την περασμένη σεζόν, η ίδια είπε: “Ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Μου λείπει πολύ το κομμάτι του γυρίσματος με τα παιδιά και την ομάδα της εκπομπής. Με ρωτάνε ακόμα στον δρόμο αν είχε πραγματικό σκοτάδι. Δεν υπήρχε τίποτα!”.

Η “συνεργασία” με τον Φοίβο

Με αφορμή ένα video που προβλήθηκε για τα 20 χρόνια παρουσίας του Φοίβου στην ελληνική μουσική, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε: “Κατ’ αρχή μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που πέρασαν 20 χρόνια με τραγούδια του Φοίβου. Πρέπει, όμως, να σου πω ότι έχω συμμετάσχει σε τραγούδι του Φοίβου, όταν ήμουν στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, πριν από πολλά χρόνια. Ήταν όταν η Καίτη Γαρμπή είχε βγάλει το Αρχίζω Πόλεμο. Τον είχα γνωρίσει στο studio και θυμάμαι πως ήταν πολύ χαμηλών τόνων”.

Η ανάκριση των τηλεθεατών

Δείτε, επίσης, τη Νάντια Μπουλέ να απαντά στις αδιάκριτες ερωτήσεις των τηλεθεατών της εκπομπής. Γιατί θεωρεί η ίδια πως δεν ταιριάζει στα μπουζούκια και πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να πολιτευτεί στο μέλλον, όπως ο μπαμπάς της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR