counter

Η μία ζήλεψε το κραγιόν της άλλης και σκέφτηκαν να τα... αναμείξουν!

Η μία ζήλεψε το κραγιόν της άλλης και σκέφτηκαν να τα... αναμείξουν!
Η μία ζήλεψε το κραγιόν της άλλης και σκέφτηκαν να τα... αναμείξουν!

Τα κορίτσια βγήκαν βόλτα να ξεσκάσουν και μαζί με αυτές ξέσκασαν και τα κάλλη τους. Η Jasmin Walia και η Goergia Kousoulou φόρεσαν τα μικροσκοπικά φορεματάκια τους πρόταξαν τα στήθη τους στο φωτογραφικό φακό, έβαλαν και τα κραγιόν γεμάτα glitter και περπάτησαν με χάρη και αυτοπεποίθηση.

Η Jasmin Walia και η Georgia Kousoulou δεν άφησαν και πολλά στη φαντασία των ανδρών καθώς αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα και τα glitter πήραν φωτιά. Το κοκκινάδι της μιας μπλέχτηκε με το ροζ κραγιόν της άλλης και καταλήξαμε με ένα cocktail κραγιόν και ένα φιλί στο στόμα που προκάλεσε σχόλια.

Τα κορίτσια του ριάλιτι show “The Only Way Is Essex” έφτασαν μαζί και περπάτησαν δίπλα δίπλα, απαστράπτουσες και με τα πιο αποκαλυπτικά φορέματα. Η Jasmin Walia και η Georgia Kousoulou μαυρισμένες και μέσα στο glitter και την υπερβολή πριν κατέβουν από το αυτοκίνητο τους αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα που δεν το λες και αυθόρμητο καθώς την ώρα που φιλιόντουσαν έριχναν ματιές για να βεβαιωθούν ότι ο φωτογραφικός φακός το έχει.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR