counter

Η Μελίνα Κανά επέστρεψε δυνατή μετά την επέμβαση σε καρδιά & αυχένα. Δείτε την

Η Μελίνα Κανά επέστρεψε δυνατή μετά την επέμβαση σε καρδιά & αυχένα. Δείτε την
Η Μελίνα Κανά επέστρεψε δυνατή μετά την επέμβαση σε καρδιά & αυχένα. Δείτε την

Δυναμικό comeback έκανε στην μουσική νυχτερινή Αθήνα η Μελίνα Κανά έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε καρδιά και  αυχένα, όπως δήλωσε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Lifo. H Μελίνα Κανά εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοίτη την περιπέτεια της υγείας της λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αρρώστησα,έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη. Από μικρό κορίτσι είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Παναγία.Το ομολογώ και δε σηκώνω και αντίρρηση,την έβλεπα τη βοήθεια της.Και όχι μέσα από τον ουρανό, αλλά από ανθρώπους δίπλα μου, από συνθήκες.Στο έμφραγμα,μετά το μπαλονάκι,από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα.Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου,ζαλισμένη,εξαντλημένη,κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί ''Σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο''. Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω ''Παναγία μου,Παναγίτσα μου,βοήθησε με'' και ότι προσευχές μου έρχονταν, ''Χριστός ανέστη εκ νεκρών'' ξέρω γω.Κι ο γιατρός να λέει ''Τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό'', διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!"

Η Μελίνα Κανά,έχοντας βγει νικήτρια από την μάχη που έδωσε, επέστρεψε  στην σκηνή έχοντας στο πλευρό της, την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Οι δύο τους, έκαναν πρεμιέρα στον Σταυρό του Νότου, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, αποσπώντας την θερμή ανταπόκριση του κοινού. Η Μελίνα Κανά, με εμφανείς τις αλλαγές στην εμφάνισή της χάρισε το πιο ζεστό της χαμόγελο και την μοναδική της ερμηνεία στο κοινό που έσπευσε να την απολαύσει. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR