counter

Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζει την 8 μηνών κόρη της: "Και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό"

Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζει την 8 μηνών κόρη της: "Και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό"
Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζει την 8 μηνών κόρη της: "Και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό"

Με αφορμή ότι η κόρη της Ολίβια συμπληρώνει σήμερα 8 μήνες ζωής, η Μαίρη Συνατσάκη προέβη σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή influencer απαθανάτισε την κόρη της, την ώρα που κοιμόταν για πρώτη φορά μαζί με τον γάτο της, Τίμο.

Η ίδια δημοσίευσε το τρυφερό στιγμιότυπο και σχολίασε στη λεζάντα: «8 μήνες Ολίβια και για πάντα και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοοσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πως είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται».

Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής: Έτσι αποφάσισαν να ονομάσουν την κόρη τους Ολίβια

Μιλώντας τον Απρίλιο στο Mega, η Μαίρη Συνατσάκη είχε αποκαλύψει πώς αποφάσισαν με τον Ίαν Στρατή να ονομάσουν την κόρη τους Ολίβια.

«Θα την πούμε Ολίβια. Είχαμε κάνει ένα ψευτο-baby shower 7 άνθρωποι που ξέρανε από πριν τι ήταν για εμάς το μπεμπέ. Και αυτοί οι 7 που ήμασταν εκεί μαζεμένοι πρέπει να είδαμε γύρω στα 400 ονόματα εκείνη την ημέρα στο Google. Και η φίλη Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια. Και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε πολύ το Λιβ Τάιλερ. Και λέει το Ολίβια και λέω αυτό είναι καταπληκτικό, Ολίβια, Λίβι, Λιβ… Ελίτσα. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι γλυκό» είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram - mairiboo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR