counter

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σκύλος της έχουν τα ίδια μάτια!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σκύλος της έχουν τα ίδια μάτια!
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σκύλος της έχουν τα ίδια μάτια!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με σκύλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, αγκαλιά με τον σκύλο της. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε την μέρα της κάνοντας παιχνίδια με τον σκύλο της, που όπως φαίνεται της έλειψε πολύ κατά την διάρκεια των διακοπών της στις Μαλδίβες με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της παρέα με τον αγαπημένο της σκύλο και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουν το γιορτινό κλίμα. Η αδυναμία της παρουσιάστριας στα κατοικίδια είναι μεγάλη και ο μικρός της σκύλος έχει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά της αφού μοιράζεται μαζί του πολλές στιγμές της!

"Το καλύτερο δώρο όλου του χρόνου!!!", έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια είναι ολιγαρκής και δεν ζητά πολλά από τον Άγιο Βασίλη, παρά μόνο την ζεστή αγκαλιά από το σκυλάκι της... Κι όπως λένε, όσοι είναι κοντά αρχίζουν και μοιάζουν. Έτσι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει το ίδιο χρώμα ματιών με τον αγαπημένο της σκύλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR