counter

Η κόρη της celebrity πήρε τα πρώτα της παπούτσια Hermes!

Η κόρη της celebrity πήρε τα πρώτα της παπούτσια Hermes!
Η κόρη της celebrity πήρε τα πρώτα της παπούτσια Hermes!

Kim Kardashian Hermes

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Τι κι αν διανύει μόλις τον έκτο μήνα της ζωής της, έχει ήδη αρχίσει να δημιουργεί την δική της γκαρνταρόμπα με ρούχα διάσημων οίκων μόδας του εξωτερικού. Για την κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West, Νorth West, ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος και πήρε την μορφή μεγάλων σχεδιαστών μόδας του εξωτερικού που δώρισαν στην μικρή Νorth ρούχα και παπούτσια μεγάλης αξίας, δημιούργωντας έτσι για εκείνη μια γκαρνταρόμπα που θα μπορούσε επάξια να ανταγωνιστεί στην γκαρνταρόμπα της μητέρας της, Kim Kardashian.

Πανάκριβα  και υπέρκομψα ρούχα και παπούτσια δια χειρός Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Charlotte Olympia και Hermes ήταν τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα που έλαβε . Βέβαια ως ανταπόδοση, οι οίκοι μόδας  αυτό που περιμένουν είναι μέσα από την Νorth West που θα φορέσει τις δημιουργίες τους, να έχουν προβολή και να προωθηθούν οι νέες collections τους. Αυτό θα επιτευχθεί με τις αναρτήσεις φωτογραφιών της North -μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της μητέρας της Κim στα social media- στις οποίες θα απεικονίζεται φορώντας τα διαλεχτά ρούχα και παπούτσια που έλαβε ως δώρο με την Κim να τους ευχαριστεί δημόσια για την κίνησή τους και την…γενναιοδωρία τους!

Η Κim Kardashian έχει αρχίσει ήδη να απαθανατίζει φωτογραφίες με τις επώνυμες δημιουργίες και να τις αναρτά στους λογαριασμούς της  ευχαριστώντας τους επώνυμους δημιουργούς!

Kim Kardashian Hermes

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR