counter

Η Kim Kardashian έξαλλη, διαψεύδει ότι ξόδεψε 60.000 ευρώ για λιποαναρρόφηση μετά τη γέννα

Η Kim Kardashian έξαλλη, διαψεύδει ότι ξόδεψε 60.000 ευρώ για λιποαναρρόφηση μετά τη γέννα
Η Kim Kardashian έξαλλη, διαψεύδει ότι ξόδεψε 60.000 ευρώ για λιποαναρρόφηση μετά τη γέννα

Έξαλλη με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χει κάνει λιποαναρρόφηση για να απαλλαχθεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης της είναι η τηλεπερσόνα Kim Kardashian. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξαπάτησε το κοινό και τους θαυμαστές της και έχασε 22 κιλά με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού ξοδεύοντας 60.000 ευρώ και όχι ιδρώνοντας πάνω από το διάδρομο γυμναστικής.

Ποιος είδε την βασίλισσα των ριάλιτι και δεν τη φοβήθηκε! Το μάτι της γυάλισε όταν έφτασαν στα αυτιά της τα δημοσιεύματα γνωστού περιοδικού που τη θέλει να ξόδεψε 60.000 ευρώ για λιποαναρρόφηση. Το περιοδικό κατηγορεί ούτε λίγο ούτε πολύ την Kim Kardashian ότι κορόιδεψε το κοινό και να κατέφυγε στην εύκολη λύση της λιποαναρρόφησης για να εμφανιστεί σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα χωρίς τα 22 κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Kim Kardashian έξαλλη έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο twitter ότι δε θα επιτρέψει σε κανέναν να ακυρώσει το επίτευγμα της που κόπιασε πολύ και ίδρωσε για να τα καταφέρει.

Το μήνυμα της star στο twitter...

“Πείτε ότι θέλετε για μένα αλλά εγώ εργάζομαι σκληρά και είμαι το πιο πειθαρχημένο άτομο που συναντήσατε ποτέ”, τόνισε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο twitter.

H Kim Kardashian τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της είχε ξεφύγει με τα κιλά που πήρε και η περιφέρεια της ήταν εμφανώς μεγαλύτερη. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Τύπο να κάνει έρευνα και να αναφέρει ότι μέσα σε δυο μήνες είναι αφύσικο να αποκτήσεις μέση δαχτυλίδι – για την Kim Kardashian – και μάλιστα να αποκτήσεις το καλοσχηματισμένο σώμα σε σχήμα κλεψύδρας το οποίο εμφανίζεται να έχει σήμερα η πληθωρική star.  

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι η Kim Kardashian ξόδεψε 60.000 ευρώ για να κάνει λιποαναρρόφηση ενώ εκείνη βροντοφώναζε ότι ταλαιπωρήθηκε, ίδρωσε και πέθανε της πείνας για να χάσει τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR