counter

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για τη σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ραφίκ Τζιμπούρ που της χρέωσαν

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για τη σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ραφίκ Τζιμπούρ που της χρέωσαν
Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για τη σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ραφίκ Τζιμπούρ που της χρέωσαν

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της. Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε την αντίδραση της σε μια πρόταση γάμου και αναφέρεται σε ψευδή δημοσιεύματα που την αφορούσαν.

Πώς θα αντιδρούσες αν ο άνθρωπος που είναι τώρα στη ζωή σου σου έκανε πρόταση γάμου; Δεν θα απαντούσα θετικά σε μια πρόταση γάμου. Εξακολουθώ να μη νιώθω έτοιμη να κάνω οικογένεια.

Γιατί δεν παραδέχεσαι τη σχέση σου με τον Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico); Δεν θέλω να είμαι στα περιοδικά και να φιλιέμαι με τον άνθρωπό μου. Όταν με ρωτούν αν έχω σχέση, απαντάω ότι είμαι ευτυχισμένη, που δείχνει ότι δεν είμαι μόνη μου. Αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες κι αυτό δεν είναι μόνο δική μου στάση ζωής αλλά και του συντρόφου μου.

Πιστεύεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό; Ο χρόνος θα δείξει.

Γιατί εκνευρίστηκες τόσο πολύ όταν κάποιο δημοσίευμα σε ήθελε να έχεις σχέση με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Ραφίκ Τζιμπούρ; Αυτό που με θύμωσε πιο πολύ στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ότι το άρθρο δεν άφηνε καν κάποια ερωτηματικά, αλλά παρουσίαζε μία ιστορία που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, ως δεδομένη. Μάλιστα επικοινώνησα με τη δημοσιογράφο που το υπέγραφε και επέμενε ότι αυτά που έγραψε ίσχυαν. Της εξήγησα ότι τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που ανέφερε στο ρεπορτάζ της ήμουν σε περιοδεία και ότι αν όντως είχα πάει στο καζίνο θα υπήρχε στην είσοδο το όνομά μου. Ευτυχώς, την επόμενη εβδομάδα το διέψευσαν.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 419

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR