counter

"Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα"

"Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα"
"Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα"

Με τον δικό του αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος τη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για όλους και για όλα. 

Όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τη Σοφία Χατζηπαντελή και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η μόδα, δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Η μόδα δεν είναι κάτι του φαίνεσθαι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν βλέπουμε ανθρώπους που δεν υπηρετούν το κομμάτι της μόδας, αλλά το show, θεωρούμε ότι δεν είναι καν στο χώρο. Δε συμφωνώ μαζί της στυλιστικά, με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει.

Τα φρύδια είναι το λιγότερο. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με έντονα χαρακτηριστικά, που τα έχει πειράξει και τα έχει κάνει ακόμα πιο έντονα, και κάνει και έντονο styling, ξεφεύγει. Και στην υπερβολή πρέπει να υπάρχει μέτρο» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε επίσης: Πετρουτσέλι για Παπαγεωργίου: "Προτείνω να μην της ξανακάνουμε πέσιμο, να δούμε μετά αν θα μιλάει και αν θα είναι πιο φιλική"

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε, «Η Ηλιάνα δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας. Είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό, μήπως βρω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, δε λέγεται διεθνής καριέρα. Λέγεται, “κάνω μια προσπαθειούλα”»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: Instagram @ilianapapageorgiou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR