counter

Η Gisele Budchen ετοιμάζεται για φωτογράφιση και παράλληλα θηλάζει το μωρό της!

Η Gisele Budchen ετοιμάζεται για φωτογράφιση και παράλληλα θηλάζει το μωρό της!
Η Gisele Budchen ετοιμάζεται για φωτογράφιση και παράλληλα θηλάζει το μωρό της!


Gizele

Αν αυτή δεν είναι μια από τις πιο όμορφες και υπέροχες φωτογραφίες τότε ποια είναι; Ο λόγος για την πανέμορφη Gisele Bundchen που παραδίδει μαθήματα μητρότητας ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Η 30χρονη διάσημη μαμά ετοιμάζεται για φωτογράφιση, ενώ παράλληλα θηλάζει το 12 μηνών μωρό της!

Η Gisele Bundchen είναι επαγγελματίας, μα πάνω απ΄ όλα είναι μητέρα. Είναι ευτυχισμένη και περήφανη για το γάμο της και την οικογένεια της και πρώτο της μέλημα είναι τα παιδιά της που φροντίζει να μην τα παραμελεί και να είναι παρούσα στην εξέλιξη τους.

Το πρόγραμμα της είναι φορτωμένο και συχνά ταξιδεύει

Το πρόγραμμα της είναι φορτωμένο και συχνά ταξιδεύει από τη μια άκρη της γης στην άλλη για τις ανάγκες της δουλειάς της. Αφού ταξίδεψε 15 ώρες για τις ανάγκες μια φωτογράφισης αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυάσει και την καριέρα και τη μητρότητα.

Το διάσημο ακριβοπληρωμένο μοντέλο ενώ έχει αφεθεί στα χέρια των ειδικών για την προετοιμασία της φωτογράφισης θηλάζει την κόρη της, Vivian Lake Brady! Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει το θαυμασμό όλων που στο πρόσωπο του αγαπημένου τους “αγγέλου” της Victoria Secret βλέπουν μια μαμά που φέρει εις πέρας δουλειά και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Ετοιμάζεται για φωτογράφιση ενώ παράλληλα θηλάζει!

Η Gigele Bundchen, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο παγκοσμίως, είναι περιτριγυρισμένο από μια ομάδα μακιγιέρ, κομμωτών και αισθητικών και όπως βλέπετε φτιάχνει τα νύχια της, βάφεται, χτενίζεται και θηλάζει την κορούλα της ταυτόχρονα. Μοναδική εικόνα με την καλλονή να αποδεικνύει το μεγαλείο της!

Έχουν περάσει 12 μήνες μετά τη γέννηση του μωρού της και το 30χρονο μοντέλο θεωρεί πολύ σημαντικό το θηλασμό στα μωρά και παρά το γεγονός ότι τρέχει και δε φτάνει εκείνη ακολουθεί πιστά τους κανόνες της και συμβουλεύει τις μητέρες να θηλάζουν υποχρεωτικά τα νεογνά τους πρώτους έξι μήνες.

Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν για το θηλασμό: "Θα έπρεπε να γίνει παγκόσμιος νόμος να θηλάζουν τα μωρά τους πρώτους έξι μήνες”. Η βραζιλιάνα καλλονή θεωρεί λάθος να τρέφονται τα μωρά τους πρώτους μήνες με έτοιμες τροφές και χημικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR