counter

Η φάρσα που κάνει το γύρο του κόσμο! H εγκυμοσύνη και η βασίλισσα Ελισάβετ (video)

Η φάρσα που κάνει το γύρο του κόσμο! H εγκυμοσύνη και η βασίλισσα Ελισάβετ (video)
Η φάρσα που κάνει το γύρο του κόσμο! H εγκυμοσύνη και η βασίλισσα Ελισάβετ (video)

Queen Elizabeth

Ούτε οι δύο παρουσιαστές γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής της Αυστραλίας, Mel Greig and Michael Christian  του ραδιοφώνου της Αυστραλίας δεν περίμεναν ότι η τηλεφωνική φάρσα που σκάρωσαν χτες το πρωί θα έκανε το γύρο του κόσμου και θα προκαλούσε βασιλική αναστάτωση!

Το ραδιοφωνικό δίδυμο στο πρωινό του show αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο στο νοσοκομείο "King Edward VII" , όπου νοσηλεύται η Kate Middleton για να ρωτήσουν για την κατάσταση της υγείας της. Βέβαια για να καταφέρουν τον στόχο τους, προσποιήθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκηπα Κάρολο, αλλά δεν περίμεναν να πείσουν κανέναν! Τελικά, όμως η μίμηση ήταν πολύ επιτυχημένη!

Η φάρσα ξεκινά και η παρουσιάστρια ζητά να την συνδέσουν με την "εγγονή" της, Kate Middleton. Η υποδοχή του νοσοκομείου την συνδέει με την προσωπική νοσοκόμα της Middleton. Τότε η Mel με αριστοκρατική προφορά λέει: "Τί κάνει η κοιλίτσα της Kate". Η νοσοκόμα ακούγεται να δίνει στοιχεία για την κατάσταση της Kate:" Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή. Φροντίζουμε να παίρνει αρκετά υγρά για να αντιμετωπίσουμε την αφυδάτωση".  Η παρουσιάστρια συνεχίζει: "Πότε είναι καλή στιγμή να την επισκεπώ;  Είμαι η βασίλισσα". Η νοσοκομά απαντά: "Προτείνω κάποια στιγμή το πρωί μετά τις 9 που θα έρθει και ο γιατρός της". Τότε η μιμούμενη την βασίλισσα λέει: "Κάρολε μπορείς να με πας εσύ"; Ο παρουσιαστής υποδυόμενος τον Κάρολο απαντά:  "Ναι, μήπως ο γιος μου ο Wills είναι εκεί;"

Άκούστε εδώ την ξεκαρδιστική συνομιλία.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR